reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny ?😳😵‍💫

Wgl biorę duphaston jutro powinnam wziąść ostatnia tabletkę.
Biorę od 16dc przez 10 dni.
Nie zaszkodzi jeśli odstawie???? Jest ciąża jest pozytywna???

reklama
Ja
Ja to duphaston brałam od 6 tyg ze względu na plamienia pozniej żeby podtrzymać szyjke
Ja miałam plamienia międzymiesiaczkowe, 3 miesiące temu potwierdzony torbiel, lekarz mówił żeby brać przez 10 dni ale oczywiście nie zapytałam czy jeśli zajdę to mam kontynuować, boje się żeby plamienia nie powrócily. W tym cyklu się nie pojawily i to mnie zdziwiło dlatego zrobiłam test

Ja miałam plamienia międzymiesiaczkowe, 3 miesiące temu potwierdzony torbiel, lekarz mówił żeby brać przez 10 dni ale oczywiście nie zapytałam czy jeśli zajdę to mam kontynuować, boje się żeby plamienia nie powrócily. W tym cyklu się nie pojawily i to mnie zdziwiło dlatego zrobiłam test
A mówił że trzeba usunąć czy się wchłonie?

reklama
Do góry