reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytywny ?😳😵‍💫

Wgl biorę duphaston jutro powinnam wziąść ostatnia tabletkę.
Biorę od 16dc przez 10 dni.
Nie zaszkodzi jeśli odstawie???? Jest ciąża jest pozytywna???

reklama
Ja
Ja to duphaston brałam od 6 tyg ze względu na plamienia pozniej żeby podtrzymać szyjke
Ja miałam plamienia międzymiesiaczkowe, 3 miesiące temu potwierdzony torbiel, lekarz mówił żeby brać przez 10 dni ale oczywiście nie zapytałam czy jeśli zajdę to mam kontynuować, boje się żeby plamienia nie powrócily. W tym cyklu się nie pojawily i to mnie zdziwiło dlatego zrobiłam test

Ja miałam plamienia międzymiesiaczkowe, 3 miesiące temu potwierdzony torbiel, lekarz mówił żeby brać przez 10 dni ale oczywiście nie zapytałam czy jeśli zajdę to mam kontynuować, boje się żeby plamienia nie powrócily. W tym cyklu się nie pojawily i to mnie zdziwiło dlatego zrobiłam test
A mówił że trzeba usunąć czy się wchłonie?

reklama
Do góry