Wiesz jak widzę inne posty dziewczyn które tylko chcą się poradzić i co by nie napisały i jak to i tak są atakowane bo nikomu nic nie pasuje .Napiszesz tak ja trzeba źle a jak napiszesz inaczej też więc wiesz Ja napisałam tak ja uważam jeśli to komuś przeszkadza niech nie czyta
reklama
Moonstone
Moderator
No ja w swoich jelitach też czuję jak się nie wypróżnię ciągniecie. Czasami zdarza się to w okolicach 14 dnia cyklu. I nie, nie jest to owulacjaPoza tym w jakiś sposób przecież owulacja musi dawać o sobie znak o tak po każdym okresie mam
Nel331
Fanka BB :)
Wiesz, jak dziewczyny potrafią napisać z pytaniem czy dwie kreski na teście oznaczają ciąże, to równie dobrze mogą być takie co myślą ze od przytulanek zachodzi się w ciąże. I my mamy się domyślać, ze dla tych osób słowo seks jest czymś złym czy po prostu myślą, ze wystarczy się przytulać ?Wiesz jak widzę inne posty dziewczyn które tylko chcą się poradzić i co by nie napisały i jak to i tak są atakowane bo nikomu nic nie pasuje .Napiszesz tak ja trzeba źle a jak napiszesz inaczej też więc wiesz Ja napisałam tak ja uważam jeśli to komuś przeszkadza niech nie czyta
Nel331
Fanka BB :)
To ja Ci powiem, ze ja kłócą czuje dobry tydzień przed owulacja. A w jej dzień nie czuje nic. Nie wiesz kiedy i czy była owulacja wiec pozostaje czekać do terminu miesiączki i zrobić testJa nie czułam ciągnięcia tylko klocie przed dwa dni ale każdy ma inaczej
Moonstone
Moderator
Ja miałam kłucia w kilku cyklach po domniemanej owulacji w ogoleTo ja Ci powiem, ze ja kłócą czuje dobry tydzień przed owulacja. A w jej dzień nie czuje nic. Nie wiesz kiedy i czy była owulacja wiec pozostaje czekać do terminu miesiączki i zrobić test
Wiesz z tego co czytam tutaj to z byle powodu dziewczynę inne są atakowane uwierz że jak ktoś chce to się domyśli o co chodzi i nie będzie szukał zaczepki .Co by się nie napisalo i tak będzie źle .Jak napisałam jeśli komuś nie odpowiada treść to przesuń palcem dalej i nie czytaj
Moonstone
Moderator
Nikt nikogo tu nie atakuje. A to, że ktos nie umie przyjąć do wiadomości, że pisze brednie to tez tylko jego sprawaWiesz z tego co czytam tutaj to z byle powodu dziewczynę inne są atakowane uwierz że jak ktoś chce to się domyśli o co chodzi i nie będzie szukał zaczepki .Co by się nie napisalo i tak będzie źle .Jak napisałam jeśli komuś nie odpowiada treść to przesuń palcem dalej i nie czytaj
reklama
Skolopendra
Zaangażowana w BB
Oj tam się czepiacie przytulanek, lepiej napisac przytulanki niż brudne gacie wrzucać. zrob test tak 14 dni po domniamej owulacji, do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem + 48h na wytworzenie bety.