Goodka
Moderator
Tak, wyglada na zalany. Najlepiej kup inny test i zrób jeszcze raz, zgodnie z instrukcjąHej dziewczyny co sądzicie ? Rozlany?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wyglada na zalany. Najlepiej kup inny test i zrób jeszcze raz, zgodnie z instrukcjąHej dziewczyny co sądzicie ? Rozlany?
bardziej jakby za mało nasiusiane i nie doszło nawet do miejsca ewentualnej drugiej kreski. Tutaj nie ma nawet co wróżyć, najlepiej zrobić jeszcze jedenHej dziewczyny co sądzicie ? Rozlany?
bardziej jakby za mało nasiusiane i nie doszło nawet do miejsca ewentualnej drugiej kreski. Tutaj nie ma nawet co wróżyć, najlepiej zrobić jeszcze jeden
wcale nie taka jasna nadzieja duuuzaJa dzis zrobiłam test 10dpo 24 dc, cykle 27/28 dniowe. Jasna kreska. Jest nadzieja???
ah No tak mózg w 38 tygodniu ciąży już szwankuje masz racje!Z tym, że barwnik najpierw przechodzi przez t a dopiero później przez c więc przeszedł barwnik do końca
Dla mnie pozytywny. Zrobiłabym betę.Ja dzis zrobiłam test 10dpo 24 dc, cykle 27/28 dniowe. Jasna kreska. Jest nadzieja???
Musze czekać do poniedziałkuDla mnie pozytywny. Zrobiłabym betę.
Oby, jutro albo pojutrze powtórzę )))wcale nie taka jasna nadzieja duuuza
Ja uważam że za kilka dni będę już bardzo wyraźna ta druga kreskaJa dzis zrobiłam test 10dpo 24 dc, cykle 27/28 dniowe. Jasna kreska. Jest nadzieja???