reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

poznajmy się

I ja dołączam do marcowych mam! Mam 24 lata, drugie dziecię w drodze! TP: 8.03.2012 :happy:

WitajcieKamila 26latJestem tu od jakichś 10minut :) to moja pierwsza ciąża 21tydzień, termin porodu 01-03-2012 Jakby któraś z Was mogła podpowiedzieć jak wczytać suwaczek będę wdzięczna :) pozdrawiam przyszłe mamy.. :)
czesc dziewczyny :-)

reklama
Witajcie!
Imię; Ina
Wiek; 28 lat
Skąd; Poznań
Dzieci; to moja pierwsza ciąża. 18 tc; termin mam na 31.03.2012 (dzień moich 29 urodzin :-D )
Praca; Kierownik Kancelarii
Zainteresowania; książki, książki... czytadła wszelakie, a ostatnio to głównie szwedzkie kryminały ;-)

Witajcie!
Imię; Ina
Wiek; 28 lat
Skąd; Poznań
Dzieci; to moja pierwsza ciąża. 18 tc; termin mam na 31.03.2012 (dzień moich 29 urodzin :-D )
Praca; Kierownik Kancelarii
Zainteresowania; książki, książki... czytadła wszelakie, a ostatnio to głównie szwedzkie kryminały ;-)
Hej :) Prawie łeb w łeb idziemy:-) no i Poznan mi bliski

Imie Edyta
wiek 34 latka
skad Chesterfiedl Anglia
dzieci : maly piankotek pod sercem
pracy brak
witaj:tak:

imię:Kasia
skąd jesteś:mieszkam w Warszawie, pochodzę z Puław
dzieci:to moja pierwsza ciąża, termin wg USG 10.03
praca/zainteresowania: praca... nie przedłużyli mi umowy, więc jestem na L4, uwielbiam spotkania ze swoimi przyjaciółmi, lubię słońce wodę i piasek

reklama
Chętnie przyłącze się do Was.

imię: Beata
dzieci: to moja pierwsza ciąża, termin mam na 2-go marca
praca: bank, z powodu bólu podbrzusza jestem na L4 (zapewne do końca ciąży)

Ostatnia edycja:
Do góry