reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się

Witajcie,
Pewnie nie będę tutaj zaglądać codziennie, ale się przedstawiam. Mam 30 lat (pewnie jestem tu najstarsza), jestem nauczycielką angielskiego. Mam 2,5 roczną córeczkę Natalię i jestem w 19 tygodniu ciąży. Dziś dowiedziałam się, ze to będzie chłopiec. Pozdrawiam:-)

Aha - termin porodu: 4 marca 2012

reklama
Witajcie,
Pewnie nie będę tutaj zaglądać codziennie, ale się przedstawiam. Mam 30 lat (pewnie jestem tu najstarsza), jestem nauczycielką angielskiego. Mam 2,5 roczną córeczkę Natalię i jestem w 19 tygodniu ciąży. Dziś dowiedziałam się, ze to będzie chłopiec. Pozdrawiam:-)

Aha - termin porodu: 4 marca 2012

oj nie najstarsza ale takie już po 30 tce :-D

Ja w sumie nigdy sie nie przedstawilam wiec to zrobię :)
Monika
28 lat
to moje pierwsze dziecko :)
pracuję jako specjalista ds szkolen a po godzinach instruktor fitness
trenuję taniec i kocham to ponad wszystko:tak:

WitajcieKamila 26latJestem tu od jakichś 10minut :) to moja pierwsza ciąża 21tydzień, termin porodu 01-03-2012 Jakby któraś z Was mogła podpowiedzieć jak wczytać suwaczek będę wdzięczna :) pozdrawiam przyszłe mamy.. :)

reklama
witaj!
wchodzisz w Ustawienia-> po lewej stronie widzisz Moje ustawienia - wchodzisz do edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod który masz ze strony gdzie robiłaś suwaczek :-) mam nadzieje że wyjaśniłam ładnie i Ci się uda :-)

Do góry