reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

poznajmy się

I ja dołączam do marcowych mam! Mam 24 lata, drugie dziecię w drodze! TP: 8.03.2012 :happy:

WitajcieKamila 26latJestem tu od jakichś 10minut :) to moja pierwsza ciąża 21tydzień, termin porodu 01-03-2012 Jakby któraś z Was mogła podpowiedzieć jak wczytać suwaczek będę wdzięczna :) pozdrawiam przyszłe mamy.. :)
czesc dziewczyny :-)

reklama
Witajcie!
Imię; Ina
Wiek; 28 lat
Skąd; Poznań
Dzieci; to moja pierwsza ciąża. 18 tc; termin mam na 31.03.2012 (dzień moich 29 urodzin :-D )
Praca; Kierownik Kancelarii
Zainteresowania; książki, książki... czytadła wszelakie, a ostatnio to głównie szwedzkie kryminały ;-)

Witajcie!
Imię; Ina
Wiek; 28 lat
Skąd; Poznań
Dzieci; to moja pierwsza ciąża. 18 tc; termin mam na 31.03.2012 (dzień moich 29 urodzin :-D )
Praca; Kierownik Kancelarii
Zainteresowania; książki, książki... czytadła wszelakie, a ostatnio to głównie szwedzkie kryminały ;-)
Hej :) Prawie łeb w łeb idziemy:-) no i Poznan mi bliski

Imie Edyta
wiek 34 latka
skad Chesterfiedl Anglia
dzieci : maly piankotek pod sercem
pracy brak
witaj:tak:

imię:Kasia
skąd jesteś:mieszkam w Warszawie, pochodzę z Puław
dzieci:to moja pierwsza ciąża, termin wg USG 10.03
praca/zainteresowania: praca... nie przedłużyli mi umowy, więc jestem na L4, uwielbiam spotkania ze swoimi przyjaciółmi, lubię słońce wodę i piasek

reklama
Chętnie przyłącze się do Was.

imię: Beata
dzieci: to moja pierwsza ciąża, termin mam na 2-go marca
praca: bank, z powodu bólu podbrzusza jestem na L4 (zapewne do końca ciąży)

Ostatnia edycja:
Do góry