reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Cześć, Jestem Kasia.
Jestem szczęśliwa i pełna pytań, boję się i cieszę. O dziecku myśleliśmy od dawna, jesteśmy ze sobą 10 lat, 3 lata po ślubie, ale zawsze było jeszcze tyle do zrobienia...tyle wyjazdów, imprez, awans, tu narty, tu wakacje...
Powiedzieliśmy sobie w wakacje a niech się dzieje no i w zesżły wtorek tuż przed wyjściem na impreze z pracy pojawiły dwie kreseczki.
Cudowne jest to, że nie musieliśmy się spinac i starać, reszta to już tylko hormony, mam nadzieję, że będzie tylko lepiej :)
Mieszkam, pracuje w Krakowie, kocham aktywne życie, wyznaję dewiże, że coś się musi dziać, więc chyba dobrze trafiłam ;-)
Witam wszystkie MAMY-możemy juz tak o sobie mówić, co nie?

reklama
Mam na imię Magda i mam 27lat, mężątką jestem od 5 Mieszkam obecnie w Irlandii ale mam nadzieję, że niedługo uda nam się wrócić bo cholernie tęsknię zwłaszcza teraz jak mamy Kajkę O córeczkę staraliśmy się ok 3 lat więc stwierdziliśmy, że nie będziemy zwlekać z decyzją o drugim dziecku i tak oto jestem w ciąży :) zwierzątek nie mamy

Hej :)
mam na imię Asia i mam 20 lat. W lutym skończę 21 :) Nie jestem mężatką... ale mam mężczyznę swojego życia i ślub już planujemy... O dzidziusia staraliśmy się 1,5 lat... ale to były starania weekendowe, gdyż On pracuje w Warszawie... ponad 300 km ode mnie więc innej możliwości nie było... ale w końcu udało się i jest już Nasza okruszynka pod moim serduszkiem. Jestem prawie w 7 tyg.ciąży... I nie mogę się doczekać upragnionego lipca :) Pozdrawiam :)

Hej,
mam na imię Magda i 33 lata oraz 3 letnią córę. Rano test ciążowy okazał się być pozytywny :). Na razie nie będę się cieszyć na zapas, bo w maju straciłam malucha w 8tyg., ale mam wielką nadzieję, że tym razem wszystko będzie w porządku :).

Witajcie :)
Mam na imię Ania, 31latek, mężatka od roku i 2miesiecy, staramy się od jakiegoś roku, w lutym mieliśmy już nadzieje, jednak niestety mały nie zagnieździł się :(
Wczoraj zobaczylam blada kreske, a dzis na tym elektronicznym wyskoczylo mi: ciaza, mam nadzieje, ze pobedziemy razem do lipca i to maleństwo się zadomowi.
Ale reszta opowiem na głównym wątku, tu to dokończę moje przedstawienie :)
Od 5lat mieszkam we Włoszech, jestem grafikiem komputerowym. Mieszkamy sami, nie dosc z dala od moich rodzicow (pochodze z Poznania) to także z dala od rodziny męża.
Wlasnie jestesmy w trakcie remontu, kupilismy wieksze mieszkanie, do ktorego mamy nadzieje za pare miesiecy sie przeniesc, bowiem w aktualnym to sobie po nogach deptamy ;)
Zwierzątek niestety brak :( ale nie ustaje w nadzieji na jakiegos pieknego kociaka...ktoregos dnia

Ojeje Salomii dziękuję! jak mi miło:zawstydzona/y::-) trzymaj każda para kciuków się przyda. A widzę, że u Twój maluch lada chwila na świecie też trzymam mocno za szybkie i bezbolesne rozwiązanie :D.

Cześć mam na imię Weronika mam 24 lata . Mam narzeczonego w przyszłym roku planujemy ślub . Mam zwierzątko Kotka ( kastrata :-) o imieniu dość specifycznym Pędzel . Mieszkam w Toruniu w tym roku skonczyłam studia . Obecnie nie pracuje ... odpoczywam

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, jestem Gośka, mieszkam pod Lublinem, mam już 3 letnią Joasią, od ponad pięciu lat jestem mężatką, odnośnie zwierząt to mamy pasa Łałę i kota Pumę. Imię dla pas wybrała Asia, miała wtedy dwa latka. Obecnie oczekuje maluszka, planowane rozwiązanie początek lipca 2011, aktualnie jestem na zwolnieniu odpocznę od stresującej pracy, a że nie czuje się naljepiej... aby dotrwać do końca szczęśliwie, Asię urodziłam przez cesarkę w 34 t.c.

Do góry