reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wszystkie mamusie :-)

Troszkę późno do Was zaglądam, ale to wszystko z braku czasu... od kiedy jestem na L4 mam go troszkę więcej (o ile można go mieć przy prawie 2-letniej córce);-)
mam nadzieję, że nie jest za późno, aby do was dołączyć:-D

Mam 28 lat, pracuję jako nauczycielka i już za miesiąc, a dokładnie 19 kwietnia spodziewamy się drugiej córki... to na razie tyle o mnie:tak:

witaj Beti
wiele nas łączy
ja też wpisuję się w rocznik 1982
też mam dwuletnią córeczkę
i też jestem z zawodu nauczycielką, tylko jeszcze w tym zawodzie nie pracowałam
pzodrawiam :)

reklama
Witam wszystkie Kwietniowe(kwitnące;-) ) Mamy! Późno do Was dołączam, bo tu już prawie donoszona ciąża, ale lepiej późno niż wcale, prawda? Zachęciła mnie bardzo miła atmosfera na forum:-).
Mam na imię Gosia, mam 20 lat i teraz jestem na dziekance(skończyłam 1 rok administracji). Razem z Mężem czekamy na narodziny Pawełka. Pozdrawiam i życzę miłego forumowania:-)

Witam kwietnióweczki:) Oczekuję na córeczkę 5 kwietnia w LANY PONIEDZIAŁEK:):) Ta data jednak do mnie nie przemawia bo juz sama nie wiem w którym jestem tygodniu, wg lekarza to 35, wg kalendarza ciąży to 38tc więc juz sama nie wiem...Jak to policzyć? w każdym razie wypada kwiecień.

A TO JA tez tu wkoncu dotarłam ja podobnie termin porodu sie zmienia wdl ginekologa 27 kwietnia wdl ostatniego usg 2 tyg wczeniej niz termin.
Ja mam na imie Marysia jestem od 5 m-ce meżatką to nasze pierwsze dziecko . Mam 23 lata jestem po kosmetyce.

o jeja :-)

ja mam 7 dni do porodu, a tu nowe Kwietniowki :-)

witmy witamy :-)

Witamy nowy 'narybek' :-D Ja mówiłam, że my będziemy się mnożyły do kwietnia, albo i jeszcze dłużej :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry