reklama
blumetka29
Wdrożona(y)
Witaj słonko bardzo ciepło :-)Witam wszystkie mamusie czerwcowe. Często czytam co piszecie ale jakoś to tej pory się nie odzywałam, mam termin na 19 czerwiec i jestem mamusią 3 letniej córeczki Pozdrawiam gorąco i będę z wami na pewno do końca.:-):-)
DOROTA.D.-L.
Fanka BB :)
WITAJCIE.
Ja mam na imie Dorota, 31 lat, i na 17 czerwca mam termin porodu.
Ja mam na imie Dorota, 31 lat, i na 17 czerwca mam termin porodu.
Cześć dziewczyny ja też dołączam się do grona czerwcowych mam Mam na imię Aga termin na 20 czerwca to moja druga dzidzia płeć jak na razie nie znana
kamireszel
kamireszel
W imieniu czerwcówek witam Cię.
Mało nas tu ostatnio, niektóre już rozpakowane i uczą się obsługi noworodka, inne w szpitalach wyczekują swoich maluszków, a jeszcze inne (jak ja) hehe jeszcze tu pozostały i wymyślają różne dziwaczne "przyśpieszacze przedporodowe".
Mało nas tu ostatnio, niektóre już rozpakowane i uczą się obsługi noworodka, inne w szpitalach wyczekują swoich maluszków, a jeszcze inne (jak ja) hehe jeszcze tu pozostały i wymyślają różne dziwaczne "przyśpieszacze przedporodowe".
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
Witamy Nowe czerwcowe mamusie :-)
reklama
lila 23:))))
Początkująca w BB
- Witam dziewczyny to ja też się dopiszę do czerwcowych mam Mam na imię Paulina i 23 lata. To moja pierwsza ciąża- mam termin na 2.06 czyli za 6 dni i w sumie nie wiem dlaczego nie odezwałam się wcześniej, bo bywałam na forum, czytywałam sobie co nieco ale jakoś dopiero teraz przyszło mi do głowy,żeby się przedstawić Pozdrawiam wszystkie mamusie- te mające dzieciątka i te, które dopiero niecierpliwie czekają
- :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)