reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

reklama
Witam wszystkie czerwcowe mamusie :) Mam na imię Olga, mam 26 lat. 14 czerwca spodziewamy się z mężem narodzin pierworodnego - Dawidka :)))

Witam wszystkie mamusie czerwcowe. Często czytam co piszecie ale jakoś to tej pory się nie odzywałam, mam termin na 19 czerwiec i jestem mamusią 3 letniej córeczki Pozdrawiam gorąco i będę z wami na pewno do końca.:-):-)

Cześć dziewczyny ja też dołączam się do grona czerwcowych mam:-D Mam na imię Aga termin na 20 czerwca to moja druga dzidzia płeć jak na razie nie znana :dry:

W imieniu czerwcówek witam Cię.
Mało nas tu ostatnio, niektóre już rozpakowane i uczą się obsługi noworodka, inne w szpitalach wyczekują swoich maluszków, a jeszcze inne (jak ja) hehe jeszcze tu pozostały i wymyślają różne dziwaczne "przyśpieszacze przedporodowe". :-D:-D

reklama
  • Witam dziewczyny:) to ja też się dopiszę do czerwcowych mam:) Mam na imię Paulina i 23 lata. To moja pierwsza ciąża- mam termin na 2.06 czyli za 6 dni i w sumie nie wiem dlaczego nie odezwałam się wcześniej, bo bywałam na forum, czytywałam sobie co nieco ale jakoś dopiero teraz przyszło mi do głowy,żeby się przedstawić:) Pozdrawiam wszystkie mamusie- te mające dzieciątka i te, które dopiero niecierpliwie czekają:)
  • :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry