reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się

Witam,
Mam 28 lat na imię Aleksandra. jest to moja pierwsza ciąża, a nasza kruszyna przyjdzie na świat najprawdopodobniej 13 czerwca. Ostatnio leżeliśmy w szpitalu i dwóch lekarzy stwierdziło, że dziewczynka, a na USG 4d że synek :confused: chyba robi nas trochę w jajo :-D. Najważniejsze że zdrowe
pozdrawiamy wszystkie obecne i przyszłe mamy

reklama
Witam,
Mam 28 lat na imię Aleksandra. jest to moja pierwsza ciąża, a nasza kruszyna przyjdzie na świat najprawdopodobniej 13 czerwca. Ostatnio leżeliśmy w szpitalu i dwóch lekarzy stwierdziło, że dziewczynka, a na USG 4d że synek :confused: chyba robi nas trochę w jajo :-D. Najważniejsze że zdrowe
pozdrawiamy wszystkie obecne i przyszłe mamy

Witaj na naszym forum :-). Rozgość się .

witam wszystkie czerwcowe mamy :)

jeszcze raz piszę (bo chyba wcześniej zrobiłam to na złym wątku) że chciałabym do Was dołączyć.

Mam na imię Kasia i mam 27 lat. Od 2,5 roku jestem mężatką a od września jestem w ciąży, z czego oboje z mężem strasznie się cieszymy:-) Planowany przez lekarzy termin porodu to 15 czerwiec. Już wiemy że będzie córeczka i będzia miała na imię Ola. Ze wszystkich dotychczasowych badań wynika że Ola jest zdrowa i rozwija się prawidłowo :-D

pozdrawiamy serdecznie :-)

Witam!!
Teraz moja kolej: Na imię mi Ewa, liczę już 24 wiosny :szok:. Od 2 lat i 8 miesięcy jestem mamą Adasia i wspólnie z mężem wykochaliśmy sobie jeszcze jedną pociechę! Jesteśmy w 27 tygodniu i mamy termin na 4 czerwca. Dwukrotnie na usg powiedziano nam, że będzie dziewczynka (HELENKA)!! (czyli wszystko idzie według planu:-) ) miejmy nadzieję, że nic się nie zmieni :-D Od kilku lat mieszkamy w Irlandii. Tu urodził się Adaś i Helenka też urodzi się na Wyspie.I jesteśmy zadowoleni z tutejszej służby zdrowia (no przynajmniej ze szpitalnej opieki). No to tyle na początek ;-)
Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe czerwcowe mamuśki!!

Witam!!
Teraz moja kolej: Na imię mi Ewa, liczę już 24 wiosny :szok:. Od 2 lat i 8 miesięcy jestem mamą Adasia i wspólnie z mężem wykochaliśmy sobie jeszcze jedną pociechę! Jesteśmy w 27 tygodniu i mamy termin na 4 czerwca. Dwukrotnie na usg powiedziano nam, że będzie dziewczynka (HELENKA)!! (czyli wszystko idzie według planu:-) ) miejmy nadzieję, że nic się nie zmieni :-D Od kilku lat mieszkamy w Irlandii. Tu urodził się Adaś i Helenka też urodzi się na Wyspie.I jesteśmy zadowoleni z tutejszej służby zdrowia (no przynajmniej ze szpitalnej opieki). No to tyle na początek ;-)
Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe czerwcowe mamuśki!!

Witam i życzę dobrej zabawy z nami :tak:

Hej dziewczynki :tak: (już nie takie małe ale jednak),
co prawda trochę późno, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do zacnego grona Czerwcówek 2009. Mam na imię Ania i z niecierpliwością oczekuję razem z moim Grzesiem na Kacperka, który powinien pojawić się po drugiej stronie brzuszka ok.9 czerwca. Mam nadzieję, że razem z Wami czas oczekiwania będzie mijał milutko

reklama
Do góry