reklama
magda12345
Mama Juli i Jasia
ja: 16.03.1990
a moje Skarby:
02.07.07
02.09.09
mąż już mówi żebym się szykowała na 02.11.11
a moje Skarby:
02.07.07
02.09.09
mąż już mówi żebym się szykowała na 02.11.11
marczelitto85
wurcel purcel
my mamy fajnie:-)
ja 12.04 a mała kilka dni po mnie 19.04chciałam urodzić w dniu moich urodzin no ale ona nie chciala ze mna miec imprezki;-)
ja 12.04 a mała kilka dni po mnie 19.04chciałam urodzić w dniu moich urodzin no ale ona nie chciala ze mna miec imprezki;-)
marlena021
Fanka BB :)
ja 28.09.
Alan 12.03.09
Alan 12.03.09
Liza
Fanka BB :)
Hej
No to ja chyba będę tu jedyna z dwójka dzieci i trzecim bobasem w drodze:-)
Mam prawie 22 lata, pierwsza ciaza mając 18 lat, druga 19 lat i teraz mam termin na czerwiec i bede miec skonczone 22 lata.
Szkole skonczylam zaocznie,zdałam prawko, zdałam mature, mam męza...
Życzę wytrwałości wam wszystkim bo napewno sie przyda! nie martwcie sie dacie rade!!!!
Całuski:***********
No to ja chyba będę tu jedyna z dwójka dzieci i trzecim bobasem w drodze:-)
Mam prawie 22 lata, pierwsza ciaza mając 18 lat, druga 19 lat i teraz mam termin na czerwiec i bede miec skonczone 22 lata.
Szkole skonczylam zaocznie,zdałam prawko, zdałam mature, mam męza...
Życzę wytrwałości wam wszystkim bo napewno sie przyda! nie martwcie sie dacie rade!!!!
Całuski:***********
Agulek20092
Zaciekawiona BB
Witajcie;-)
Mam na imię Agnieszka, mam 19 lat i od 4 miesięcy jestem szczęśliwą mamą Krystianka;-)
Niestety nie wiem jak można wkleić zdjęcie. Jak do tego dojdę to wam się pokażemy. Pozdrawiam;*
Mam na imię Agnieszka, mam 19 lat i od 4 miesięcy jestem szczęśliwą mamą Krystianka;-)
Niestety nie wiem jak można wkleić zdjęcie. Jak do tego dojdę to wam się pokażemy. Pozdrawiam;*
Witam wszystkich gorąco!:-)Mam na imię Ania,mam 22 lata,przeprowadziłam się do Warszawy po wyjściu za mąż,czuję się tu strasznie samotna,nie znam nikogo ,nie mam przyjaciół.Pierwszy raz także korzystam z takiego forum.Za 2 miesiące zostanę szczęśliwą mamą,urodzi mi się córeczka,która była dla mnie ogromna niespodzianką.
reklama
kociakowa25
Zaciekawiona BB
hyba watek uapdl.... szkoda