reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Serdecznie witam !
Mam na imie Martyna mieszkam na stale w De 4 mc temu urodzilam piekna dziewczynke wyczekiwana z utesknieniem ktora wypelnia mi cale dnie a i drugie bym chciala w krotce.

reklama
Witam
Mam na imie Monika i 8 listopada konczę 27 lat :-) pochodzę i mieszkam w Łodzi i jestem z moim mężem juz prawie 9,5 roku 10 listopada mamy 2gą rocznicę ślubu
jestem w 8 miesiącu ciąży. mój termin to 30.12 lub 01.01 i jesli uda mi się dotrzymać do którejś z tych dat to terminowo urodzę naszego pierworodnego Aleksandra :-)

Nie wiem czy sie tu przedstawialam jak nie to przepraszam juz nadrabiam mam na imie Kasia mam 22 lata jestem mezatka od 2 lat i oczekujemy naszego pierwszego dzidziusia Alanka pozdrawiam

Witajcie ja mam 21 lat i jest na samym początku planowanej ciąży, wczoraj dowiedziałam się że jednak będę mamą :-D. Jestem obecnie na 3 roku studiów i mam zamiar iść od razu na magistra i potem robić doktora. Nie mam zamiar z niczego rezygnować chcę by mój dzidziuś wiedział że z niczego nie musiałam dla niego rezygnować o on jest po prostu wyczekiwanym szczęściem a nie wpadką :-D. Na pewno będzie ciężko ale we troje damy sobie radę:-)

Witam wszystkie młode mamy! Jestem Ania mam 20 lat,mieszkam w Tychach i za 4 miesiace przyjdzie moj dzidzius na swiat :)

Cześć wszystkim!!! Nazywam się Malwina, mam 21 lat i pod koniec kwietnia spodziewam się przyjścia na świat mojego pierwszego maleństwa:sorry:

To ja bede inna;-)
Czesc!
Nazywam sie Magda mam 23 lata i mieszkam w Krakowie. Za 6 miesiecy wychodze za maz.
O dzidzie sie staramy niestety bezskutecznie:-( Dlatego starania odkladamy na po slubie...
Pozdrawiam serdecznie:tak:

Witam Wszystkie Mamusie ;*
Ja mam na imię Kamila i Bardzo się cieszę że trafiłam na to forum.
Przeczytałam kilka stron z tego tematu i albo coś przeoczyłam albo rzeczywiście jestem najmłodsza z Was wszystkich ;)
Mianowicie mam 17 lat [prawie 18 ;)], mamusią będę najprawdopodobniej w czerwcu i BARDZO się z tego cieszę ;)
Z moim chłopakiem jestem od 3 latek i naprawdę cieszymy się że będziemy rodzicami.
Warto wspomnieć że nasza dzidzia nie poczęła się przez tak zwaną 'wpadkę', decyzja o nie podjęciu żadnej antykoncepcji była jak najbardziej świadoma :)

Nie wiem co wy sądzicie na ten temat, ale NAPRAWDĘ PROSZĘ bez komentarzy typu: 'dziewczyno zmarnowałaś sobie życie' ... bo mnie naprawdę opinie osób które mają takie podejście do życia mnie NIE OBCHODZĄ ;)

Mimo tego że jestem od niektórych z Was dużo młodsza to mam nadzieję że doradzicie Mi w nie jednej sprawie ... i nie będę się czuła na tym forum jakaś 'odosobniona' ;]

^_^ Buziaki i Oczywiście Gratulację dla wszystkich Brzuszków ;*

reklama
Witam dziewczyny, również jestem nowa ;-) Mam 21 lat i w marcu badz kwietniu u mnie jest duża rozbieznośc zostanę mamą. Ciąza spadła na mnie jak grom z jasnego nieba. Na początku był to szok i pytanie co teraz będzie.. ale z dnia na dzien jak widze jak rosnie brzuszek i czuję ruchy maludy to tak się ciesze, ze zostanę mamą!!! :) Pozdrawiam wszystkie mamusie i ciężaróweczki :)
Marta :))

Do góry