reklama
Liza
Fanka BB :)
Może poprostu dziewczyny mają zaliczenia bo to wkoncu styczenhyba watek uapdl.... szkoda
Wiatmy nową mamusie młodą;-)
Asheara
I can't get no sleep.
A moze poprostu juz taki jeden watek istnieje?
femme fatal
Mama Ninki :)
ja nie wiem dziewczyny czy wy takie jakieś niedorozwinięte jesteście czy czytać nie umiecie ... regulamin się kłania '! kto ku*** pozwolił nowy wątek zakładać ? to po 1 a po 2 po cholerę zakładać drugi taki sam wątek ?!
ja nie wiem dziewczyny czy wy takie jakieś niedorozwinięte jesteście czy czytać nie umiecie ... regulamin się kłania '! kto ku*** pozwolił nowy wątek zakładać ? to po 1 a po 2 po cholerę zakładać drugi taki sam wątek ?!
Mogłabyś pokazać trochę kultury i nikogo nie obrażać nawet jak ktoś popełnił tak straszliwą "zbrodnię" jak założenie tego samego tematu.
femme fatal
Mama Ninki :)
NETEFE - może i faktycznie mnie poniosło ale to jest strasznie wkurzające więc przepraszam za urażenie co niektórych ale nie było by tego jak by ktoś wykazał kulturę i spytał się czy może założyć wątek a nie rozgościł się a dziewczyny starają się tu porządek utrzymać i tak co jakiś czas ktoś wpada i burzy porządek to jest wkurzające czy tak trudno zerknąć na regulamin i uszanować prace innych ?
Ja tam popieram Femke...sorry,ale po cos en regulamin zostal stworzony,a skoro ktos sie wbija na jakies forum wypadaloby zapozna sie z regulaminem glownego forum i watkow,po to sa moderatorzy i zakladajac dany watek i pilnujac swego dzialu ustalaja regulamin.
reklama