reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
ja nie wiem dziewczyny czy wy takie jakieś niedorozwinięte jesteście czy czytać nie umiecie ... regulamin się kłania '! kto ku*** pozwolił nowy wątek zakładać ? to po 1 a po 2 po cholerę zakładać drugi taki sam wątek ?!

ja nie wiem dziewczyny czy wy takie jakieś niedorozwinięte jesteście czy czytać nie umiecie ... regulamin się kłania '! kto ku*** pozwolił nowy wątek zakładać ? to po 1 a po 2 po cholerę zakładać drugi taki sam wątek ?!

Mogłabyś pokazać trochę kultury i nikogo nie obrażać nawet jak ktoś popełnił tak straszliwą "zbrodnię" jak założenie tego samego tematu.

Dziewczyny moze poprostu połącze oba wątki i wszystkie bedziemy zadowolone :-) nie ma co sie kłócic, obrazac.. Co Wy na to?

NETEFE - może i faktycznie mnie poniosło ale to jest strasznie wkurzające więc przepraszam za urażenie co niektórych ale nie było by tego jak by ktoś wykazał kulturę i spytał się czy może założyć wątek a nie rozgościł się a dziewczyny starają się tu porządek utrzymać i tak co jakiś czas ktoś wpada i burzy porządek to jest wkurzające czy tak trudno zerknąć na regulamin i uszanować prace innych ?

Ja tam popieram Femke...sorry,ale po cos en regulamin zostal stworzony,a skoro ktos sie wbija na jakies forum wypadaloby zapozna sie z regulaminem glownego forum i watkow,po to sa moderatorzy i zakladajac dany watek i pilnujac swego dzialu ustalaja regulamin.

reklama
witajcie mamusie,
jestem tu nowa i kilka slow o sobie:
mam 20 lat (rocznikowo 21) i 31.12.2009 roku zostalam mama Olka:)
mam chlopaka i zamierzamy sie pobrac w przyszlosci:)

Do góry