reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
Afrodytka, jeżeli masz fajną rodzinkę, kochającego chłopaka to na co czekać ;-)
Tylko się starać hihi:-)

P.S Uważam, że jesteś w najl wieku do rodzenia dzieciaczka :)
Pozdrawiam

Witam Wszsytkie Mamusie;))
Nazywam się Milena;)
Na to forum trafiłam przypadkowo szukając czegoś o ciaży w internecie, ale kiedy tylko przeczytałam kilka postów wiedziałam że muszę się zarejestrować.
Jestem w 5 tc;) Z czego bardzo się cieszę choć dzidzia nie była planowana, ale i tak bardzo ją kochamy z chłopakiem i już nie możemy się doczekać aż nasza kruszynka pojawi się na świecie;)
Najprawdopodobniej zawita na świat w lipcu przyszłego roku;) więc jeszcze trochę czekania przed nami;)
Z moim chłopakiem jesteśmy prawie 2 lata ale kochamy się i w maju mieliśmy się zaręczać, więc dzidzia jego tylko kolejnym krokiem;)
Jestem bardzo szczęśliwa i mam nadzieję że poznam tu wspaniałe osoby, które chętnie mi pomogą bądź doradzą;)

Pozdrawiam i całuję wszystkie mamusie i dzidziusie;*

Hej :) Ja mam 20 lat, jestem mamą trzyletniej dziewczynki - Majki.
Maja jest wcześniakiem urodziła się w 31 tc. No ale teraz w ogóle różnicy nie widać.
Wychowuje ją sama, niestety jej ojciec okazał się zbyt niedojrzały...(kulturalnie mówiąc).
Nie narzekam, jak na razie, jest dobrze tak jak jest, dobrze sobie radzę no i jestem szczęśliwa że mam takiego szkraba :)

Pozdrawiam :)

Hej! :)
Nazywam się Kasia, mam prawie 21lat
Mam wspaniałego roztyrzepanego i energicznego synka Kacperka który ma 21miesiecy :tak:
i kochanego męża :tak:
Mieszkamy w Warszawie na Śródmieściu.

Pozdrawiam wszystkie mamy :-)

Cześć,
Mam na imię Ula i mam 21 latek. Jestem szczęśliwą żoną Sebastianka a w marcu zostanę przeszczęśliwą mamusią Patryczka :-) Obecnie mieszkam w Wawie ale od nowego roku przenoszę się do Radomia-naszego rodzinnego miasta.

KOCHAM MÓJ BŁOGOSŁAWIONY STAN!!!

Aczkolwiek całym sprawcą "zamieszania" jest mój M - zastosował mały, ale jawny podstęp i stało się :rofl2:
Ja chciałam zaczekać do naszego ślubu kościelnego (czerwiec 2010)... ale ani przez moment nie żałowałam tego. Wiem, że noszę w sobie cud naszej miłości ;-)

Hej
od początku popełniłam gafę nie przeczytalam regulaminu i namieszałam';)

Ale nadrabiam!

Więc nazywam sie Ania, jestem studentka 1 roku, studiuje na 2 kierunkach i coraz bardziej chcualabym byc mama

Hej.
A ja mam 21 lat, jestem mamusią dwójki dzieciaczków, 3 letniej Hani i 2 letniego Danielka. Oraz jestem w ciąży w 16tyg. mając 22 lata bede juz mamusią trójki brzdąców... ale jestesmy z mężem szczesliwi!
Pozdrawiam

reklama
Witam, mam na imię Natalia. Mam 22lata. W styczniu będę broniła swojej pracy licencjackiej z pedagogiki.
Od 18 lipca 2009 jestem szczęśliwą mężatką. W sierpniu udało nam się zajść w ciążę- która była planowana. W maju powinien pojawic sie nasz brzdąc. Niestety jest to moja druga ciąża, pierwszą poroniłam w czerwcu w 9tc. Pozdrawiam wszytskich serdecznie.
Oto ja w 19tc.

19tydzie.jpg

Do góry