reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Witajcie dziewczyny.!
Mam na imię Monika, mam 24 lata i jestem mamą dwumiesięcznego Franciszka. Synuś urodził się przedwcześnie, ale sprawił nam tym ogromną radość. Mam nadzieję, że będę mogła tutaj porozmawiać na temat naszych dzieci, jak również poradzić się w trudnych kwestiach. :)

Pozdrawiam Wszystkich.!:-)

reklama
Witam :) Nazywam sie Ania mam 24 lat obecnie jestem poza Pl, z moim partnerem staramy sie o dzidziusia juz 3 msc i poki co i nic..;( zobacze teraz za 2 tyg bo do tego czasu mam miec @ a jestem świeżo po dniach plodnych ;) pozdrwaiam

Witam się serdecznie. Mam na imię Paulina i dziecko urodziłam w wieku 16 lat i 4 miesięcy :) Jestem mamą miesięcznej Nikoli i mam wspaniałego narzeczonego :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To czas na mnie :) Jestem Anka mam 26 lat i trojeczke dzieci
Adi 6 lat
Nadia 5 lat
Danio 3 lata :)

męża mam również i własnie nadchodzi ponoć najgorszy czas dla nas już niedługo bedzie 7 rocznica :):szok:

Witam ;-)
Mam na imię Aneta, mam 32 lata
Pochodzę z województwa podlaskiego. Jesteśmy szczęśliwymi rodzicami Adrianka od 7 m-cy i 23 dni
a oto nasz skarbuś:-) ADRIAN 004.jpgADRIAN 005.jpg

reklama
Do góry