reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

reklama
witam ;) mam na imię Dominika, mam 17 lat. jestem mamą Wiktorii, która 12.06 skończy pół roku.. w ciążę zaszłam pod koniec trzeciej klasy gimnazjum. Tata Wiktorii jest tylko 8 dni ode mnie starszy, więc jest ciężko, ale dajemy radę ;)

Zobacz załącznik 488472

Hej :) Jestem Kinga mam 22 lata, pierwszą córeczkę urodziłam w wieku 21 lat teraz pod moim serduszkiem zagnieździła się kolejna fasolka, mam nadzieję, że szczęśliwie dobrniemy do końca.

witajcie:)

Witam :)
Nazywam sie Pamela ( mama chciała być światowa :-D) mam 20 lat, od 10 lat mieszkam poza granicami Polski a więc z gory przepraszam za wszelkie bledy ortograficzne badz brak polskich liter (czasem nie chce sie "wpisać")

Obecnie nie jestem w ciazy ale planuje...

w wieku 16 lat zaszlam w ciaze niestety moja coreczka odeszla do Aniołków w 7 miesiacu ciąży.|

Teraz od 2 lat bardzo chce mieć dziecko, wkrotce zaczynam 2gi rok studiow, mam wspanialego chlopaka( jestesmy razem od 2 lat) ale boje sie reakcjii rodzicow.... oni chca dla mnie jak najlepiej itp.

Ale moze sie wkoncu zdecydoje narazie bede czytac jesli nie macie nic przeciwko ? :) widze ze wiekszosc mlodych mam dobrze sobie radzi co podnosi mnie na duchu :)

Witajcie :-D
Mam na imię Marta, mam 20lat, jestem mamą 4 letniej Tosi i aktualnie w moim brzuszku rozwija się maluszek :-D
Zaszłam w pierwszą ciążę w wieku 15 lat, było ciężko, ale moja mama okazała się najlepszą Mamą i baaaaardzo mi pomogła :-)
Tosia urodziła się w 32tc, było ciężko, mała była w złym stanie, niemal miesiąc spędziłyśmy w szpitalu. Teraz jest już wszystko dobrze i mam wspaniałą, wielką i dzielną córę :-D
Z Moim(już aktualnie mężem) jestem od 6lat, jest nam razem dobrze, mieszkamy razem.
Witam Was serdecznie i pozdrawiam :tak:

Witajcie :-D
Mam na imię Marta, mam 20lat, jestem mamą 4 letniej Tosi i aktualnie w moim brzuszku rozwija się maluszek :-D
Zaszłam w pierwszą ciążę w wieku 15 lat, było ciężko, ale moja mama okazała się najlepszą Mamą i baaaaardzo mi pomogła :-)
Tosia urodziła się w 32tc, było ciężko, mała była w złym stanie, niemal miesiąc spędziłyśmy w szpitalu. Teraz jest już wszystko dobrze i mam wspaniałą, wielką i dzielną córę :-D
Z Moim(już aktualnie mężem) jestem od 6lat, jest nam razem dobrze, mieszkamy razem.
Witam Was serdecznie i pozdrawiam :tak:

Witam , zapraszamy na główny :)

reklama
Do góry