reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie;)

Hej młode i młodsze:-D:-D Widzę że jest was spore grono:-D:-D Co prawda nie uważam się za super młodą (mam 22) ale co tam... O fasolince dowiedziałam się jakoś 3 tyg przed ślubem, mój M bardzo szalał z radości ja tak na prawdę nie do końca.... Miałam inne plany po skończeniu licencjata chciałam iść na mgr ale z moich cudnych planów nici i teraz szaleje z radości bo skończyłam licencjat i spokojnie mogę zająć się dzieciaczkiem. Fajnie że jest nas tyle może nawiążą się ciekawe tematy. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobietki!
Mam na imie Ania mieszkam w woj. lubelskim i mam 22latka. To moja pierwsza ciąża. Oczywiście wieść o niej mnie delikatnie mówiąc zszokowała, ale teraz nie wyobrażam sobie życia bez tej malutkiej istotki która we mnie rośnie. Narazie niestety mieszkamy z mężem oddzielnie ale to tylko kwestia czasu bo gdzieś w ganicach grudnia planujemy zamieszkać już razem na zawsze :-] Nie moge sie doczekać. Poza tym przerwałam na rok studia bo chce oddać sie w całości temu błogosłwionemu stanowi żadnych stresów tylko ja Dzidzi i mężuś a reszta bez znaczenia :-]

Mam 19 lat, urodziłam Córeczke mając 16 lat i 7 miesięcy.
Z Amelki Tatą jesteśmy razem od 4 lat szczęśliwą parą :)
Rybka na zdjęciu po lewej.
Widzę, że sporo Amelek się rodzi :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry