reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się lepiej

reklama
cześć! mam na imię Ewa. początkująca na tej stronie i generalnie na internecie, więc bądżcie wyrozumiałe;). mam 33 lata. od 5 lat mężatka. posiadaczka dwóch córeczek.Gabrysia 4 lata i 4 miesiące i Kornelcia 27.10.2008. mieszkam pod szczecinem, zajmuje się domem . wychowywaniem dzieciątek

cześć! mam na imię Ewa. początkująca na tej stronie i generalnie na internecie, więc bądżcie wyrozumiałe;). mam 33 lata. od 5 lat mężatka. posiadaczka dwóch córeczek.Gabrysia 4 lata i 4 miesiące i Kornelcia 27.10.2008. mieszkam pod szczecinem, zajmuje się domem . wychowywaniem dzieciątek

Witaj Ewa! Tu dyskusja wre codziennie - zapraszamy! Pytaj - na pewno pomożemy:)

Hej jestem Kasia mam wspaniałego synka 16.02. 2007 i córeczke 29.10.2008 lubie z wami pisać ale jakoś ominełam ten wątek nie wiem czemu. Zajmuje się dzieciaczkami i siedze w domku na razie dopuki karmie niunie mieszkam na wsi w domku z teściami mamy sad i spory ogródek życze wszystkim miłej współpracy. pozdrawiam:-):-)

Przepraszam ze jestem taka nie wychowana i dopiero teraz się przedstawiam ale nie zauważyłam tego wątku. Mam na imie Elwira i mam 27 lat. Mężatką jestem krótko bo od 17.05.2008r ale jesteśmy razem od 4 lat. Mam cudnego synka Maksa, którego już zdążyłyście poznać:-) Jestem z Radomia a mój mąż z Warszawy i od 3,5 roku właśnie tu mieszkamy. Ja pracuje w firmie prywatnej która sprowadza z całego świata ekskluzywne alkohole, ala teraz jestem na wychowawczym.

reklama
Przepraszam ze jestem taka nie wychowana i dopiero teraz się przedstawiam ale nie zauważyłam tego wątku. Mam na imie Elwira i mam 27 lat. Mężatką jestem krótko bo od 17.05.2008r ale jesteśmy razem od 4 lat. Mam cudnego synka Maksa, którego już zdążyłyście poznać:-) Jestem z Radomia a mój mąż z Warszawy i od 3,5 roku właśnie tu mieszkamy. Ja pracuje w firmie prywatnej która sprowadza z całego świata ekskluzywne alkohole, ala teraz jestem na wychowawczym.

no to się bedziemy do koleżanki zwracały po fachową poradę co do alkoholizacji;-)

Do góry