Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć! mam na imię Ewa. początkująca na tej stronie i generalnie na internecie, więc bądżcie wyrozumiałe. mam 33 lata. od 5 lat mężatka. posiadaczka dwóch córeczek.Gabrysia 4 lata i 4 miesiące i Kornelcia 27.10.2008. mieszkam pod szczecinem, zajmuje się domem . wychowywaniem dzieciątek
Przepraszam ze jestem taka nie wychowana i dopiero teraz się przedstawiam ale nie zauważyłam tego wątku. Mam na imie Elwira i mam 27 lat. Mężatką jestem krótko bo od 17.05.2008r ale jesteśmy razem od 4 lat. Mam cudnego synka Maksa, którego już zdążyłyście poznać:-) Jestem z Radomia a mój mąż z Warszawy i od 3,5 roku właśnie tu mieszkamy. Ja pracuje w firmie prywatnej która sprowadza z całego świata ekskluzywne alkohole, ala teraz jestem na wychowawczym.