reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się lepiej

Przepraszam ze jestem taka nie wychowana i dopiero teraz się przedstawiam ale nie zauważyłam tego wątku. Mam na imie Elwira i mam 27 lat. Mężatką jestem krótko bo od 17.05.2008r ale jesteśmy razem od 4 lat. Mam cudnego synka Maksa, którego już zdążyłyście poznać:-) Jestem z Radomia a mój mąż z Warszawy i od 3,5 roku właśnie tu mieszkamy. Ja pracuje w firmie prywatnej która sprowadza z całego świata ekskluzywne alkohole, ala teraz jestem na wychowawczym.

Elwirka, w takim razie zapraszamy na spacer jak się uda nam gdzie w wawie umówić :-)

no to się bedziemy do koleżanki zwracały po fachową poradę co do alkoholizacji;-)

no ja dopiero jak odstawię mojego ssaka od cyca :-D:-D:-D

reklama
Witajcie :-) Nazywam się Wioleta i jestem mamą pięciomiesięcznej Amelki:happy: Moja córeczka to najcudowniejszy prezent który otrzymałam na swoje urodziny! W październiku będziemy razem gasiły świeczki na torcie ;-) Ja - 28 a Amelcia - 1 :-D Od niedawna jestem gościem na forum ale mam nadzieję że już niedługo będę się czuła "jak u siebie " ;-)

Witajcie :-) Nazywam się Wioleta i jestem mamą pięciomiesięcznej Amelki:happy: Moja córeczka to najcudowniejszy prezent który otrzymałam na swoje urodziny! W październiku będziemy razem gasiły świeczki na torcie ;-) Ja - 28 a Amelcia - 1 :-D Od niedawna jestem gościem na forum ale mam nadzieję że już niedługo będę się czuła "jak u siebie " ;-)

Witamy i zapraszamy!

Ja tez sie witam serdecznie:tak:

reklama
Do góry