reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się lepiej

Witajcie nowe mamusie...

Ja to bym też wolała parę dni przed terminem urodzić bo jak się przenosi to potem to się tak tylko czeka i czeka...........

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

reklama
a ja dopiero odkryłam ten wątek, to tutaj powinnam się przedstawić:szok: ale ze mnie gapa:-D
No więc wiecie już że mam termin między 1-3 października i córeczke prawie 2 letnią. To może dodam jeszcze tylko oficjalnie, że na imię mi Justyna, mam 25lat, od 4 lat jestem zamężna (o bosz! jak to brzmi :-) ), od pewnego czasu jak wielu zresztą mieszkam w UK a wcześniej można było spotkać mnie w Gdańsku.

ps.: i też mam nadzieje urodzić troche przed terminem:-)

Ja również witam Was serdecznie. Śledzę już troszke czasu wasze wpisy i wreszcie sie przyłączam. Termin mam na 27 października, jesli sie przedłuzy to może urodze w listopadzie (ale mam nadzieje, ze nie 1-go). Mam 28 lat i będzie to moje pierwsze dziecko. Na całe szczęście ciąża przebiega bez jakis wielkich kłopotów, liczę na to, że te ostatnie 3 miesiące tez takie będą...

Cześć Małgosia. Myślę, że my tu wszystkie razem dotrwamy do szczęśliwego rozwiazania. Zapraszam na inne wątki;-)

reklama
Do góry