Paulina91a91
Zaciekawiona BB
Witam w środę 14dc pierwszy raz dostałam zastrzyk orvittelle gdyż po ostatnich monitoringch cyklu wyszło na to ze pecherzyki normalnie mi rosną jedynie nie chcą jakoś pękać i powstają torbiele proste. Staram się z mężem o dziecko od około 5 miesięcy. 13dc miałam pęcherzyk dominujący ok 18-19mm. Po kilku dniach poszłam na usg i widoczne było ciałko żółte czyli owulacja była, endometrium 12,5cm. Dzisiaj czyli 12 dni po zastrzyku (26dc) zrobiłam beta hcg z krwi i wynik wyszedł 8,21 (wartość dla 3 tygodnia ciąży 5,8-71,2). Na ulotce jest zapisane ze może fałszować wynik testu ciążowego do 10dni po zastrzyku. Czy może to być pozostałość po zastrzyku czy mogę powoli się cieszyć? Czy zastrzyk fałszuje tylko test z moczu czy z krwi tez ponieważ w zastrzyku jest frakcja alfa a we krwi oznacza się frakcje beta
Bardzo proszę napiszcie mi co o tym sądzicie nie chce się nakręcać ale nie potrafię nie zacząć myśleć ze wkncu się udało
Bardzo proszę napiszcie mi co o tym sądzicie nie chce się nakręcać ale nie potrafię nie zacząć myśleć ze wkncu się udało