reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poziom beta hcg po implantacji

Takze na Tqoim miejscu i dzis i jutro bym wspolzyla

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A dlaczego ja zaszlam w ciaze z torbiela i ta endometrialna.A Ty jaka masz ta torbiel jaka wielkosc?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Torbiel prosta prawego jajnika ok 3cm ale nie mam okresu i teraz dostałam duphaston czyli okres będzie sztucznie wywołany i teraz rozleguluje mi się cały cykl nie wiadomo kiedy będę miała owulacje i czy następny okres przyjdzie. Jak byłam u ginekologa ok 2 tygodnie temu to ta torbiel już była i od tamtego czasu nie wchłonęła się ale tez nie zwiększyła się ale okresu nie dostałam i podobno przez ta torbiel. Czy gdyby tamto krwawienie 3 dniowe skąpe było okresem czy w drugi dzien krwawienia ginekolog przed usg widziałby ze to okres? Wtedy rozpoznał krwawienie miedzyniesiaczkowe

Witam jestem tutaj nowa więc nie umiem za bardzo się odnaleźć na tym forum ! Mam dość nie typowe pytanie robiłam betę HCG i wynik wyszedł mi 1.02 czy jest jakaś szansa na ciążę w tym cyklu dodam że 3 maja miałam miesiączkę i po 21 dniach również dostałam bez skrzepow trwająca około 3-4 dni lecz na końcu było plamienia brązowe czytam trochę fora i różnie panie piszą więc chciałam się upewnić lecz bolą mnie piersi bóle podbrzusza nawet 2 razy miałam wymioty i mdłości co jakiś czas mam dlatego robiłam betę ale wynik jak powyżej :-( dziękuję za szybką i jakąkolwiek odpowiedz pozdrawiam

reklama
Czy jest tutaj ktoś kto mi udzieli informacji???
Jest niedziela i o tej godzinie jeszcze większość śpi. Twój wynik świadczy o braku ciąży. Wszystko zależy od tego czy masz regularne cykle, kiedy była owulacja. Kobiecy organizm tak działa, że jak kobieta czegoś mocno pragnie to potrafi wiele z objawów tak jakby narzucić sobie, wmówić. Poczekaj do terminu kolejnej miesiączki i powtorz betę.

Do góry