reklama
ja nie mocno..az sama tez sie zastanawiam czy to normalne..najczesciej jak robie siku.
brzuszek coraz mniejszy;D
Ja mam tak samo
A brzuszek to mi zszedł odrazu po porodzie, szok!!!
A ja sie wlasnie zastanawiam kiedy bede mogla ruszyc na zakupy. Zostalo mi po ciazy 3,5 kg i niby zmiescilam sie w jedne spodnie, ale mam problem zeby je zapiac, bo blizna po cesarce nadal boli.u mnie brzuch to jedna wielka wiszaca skora ale na szczescie obeszlo sie bez rozstepow)) pepek powoli sie chowa i jest szansa z bede mogla zalozyc jeszcze kolczyk hehe ogolnie wracam do figury i juz niedlugo wyruszam na podboj sklepow
Niektore cwiczenia sa zalecane juz w pologu. Ja dostalam w szpitalu rozpiske z cwiczeniami po cesarce. Tylko szczerze mowiac nie bardzo mam kiedy cwiczycchyba kiepsko zorganizowana jestem.No wlasnie ... kiedy? Ja bym juz chetnie pocwiczyla, ale trzeba poczekaz az definitywnie skoncza sie krwawienia..
skrzat910
żyje dla nowego życia
a macie jakiś sposób na ujędrnienie brzucha? Bo mi flaczek sie zrobił.
karolinkare
Fanka BB :)
dziewczynki mam pytanko i nie wiem gdzie je umiescic moze tu bedzie odpowiednio bo tez chodzi o "powrot do formy" kiedy mozna wrocic do "przytulania"??? ))
skrzat910
żyje dla nowego życia
po zakończeniu połogu najlepiej. A ja wróce dopiero po wizycie u lekarza i jak mi powie że wszystko tam gra i huczy.
Saraa
dziewczynki mam pytanko i nie wiem gdzie je umiescic moze tu bedzie odpowiednio bo tez chodzi o "powrot do formy" kiedy mozna wrocic do "przytulania"??? ))
Po 6 tygodniach
onionek
happy mama
tez mysle, ze najlepiej po wizycie kontrolnej u gina - po 6 tyg jakos :-)
lilu02
po 2 porodzie już po 3 tygodniach "powróciłam do formy" a teraz czekam do wizyty bo coś się boję że nie wszystko jest w porządku...a ty kochana po cc rób jak uważasz jeśli nie plamisz to MOIM ZDANIEM droga wolna!!!!!!!!!!!dziewczynki mam pytanko i nie wiem gdzie je umiescic moze tu bedzie odpowiednio bo tez chodzi o "powrot do formy" kiedy mozna wrocic do "przytulania"??? ))
reklama
onionek
happy mama
no wlasnie - po cc mozna szybciej :-)