reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

ja też ze soba nie czuje się najlepiej, jak patrze na brzuch to ryczec mi się chce, te rozstepy są straszne, ale wstrętna małpko swietnie to napisałaś,teraz najważniejsze powinny byc dla nas nasze dzidzie a nie rozstępy , czy inne

reklama
Mi tez brzuchola troche zostało. I taki jest flaczkowaty:szok:. Dzisiaj zamawiam wage, coby troche ja kontrolowac. Bo do zrzucenia 5 kg. Rozstepow na szczescie nie dostałam. Tylko trzeba bedzie jakis kremik ujedrniajacy stosowac. Ogolnie myslałam ze bedzie gorzej:tak::baffled:.

no właśnie, jaki krem ujędrniający polecacie? bo mój brzuch tez flak, i nie chce zeby mi zwis jak mojej siostrze został, tylko ze ona szczuplutka teraz zero tłuszczu i ta skóra została brzydka, ja muszę tego uniknac

u mnie tez rozstepy fakt ze tylko z przodu ale az raza!Tylko ze ja z tym to juz w pierwszej ciazy wyluzowalam i nie przejmuje sie,nastawilam sie ze bedzie ich wiecej bo mam tendencje,coz wazne ze waga idzie w dol-zostalo mi 2,5 kg na plusie (podejzewam ze jak piersi doja do siebie to 1,5kg)-a mojemu i tak sie podobam,a przeciez o to chodzi:)

u mnie tez rozstepy fakt ze tylko z przodu ale az raza!Tylko ze ja z tym to juz w pierwszej ciazy wyluzowalam i nie przejmuje sie,nastawilam sie ze bedzie ich wiecej bo mam tendencje,coz wazne ze waga idzie w dol-zostalo mi 2,5 kg na plusie (podejzewam ze jak piersi doja do siebie to 1,5kg)-a mojemu i tak sie podobam,a przeciez o to chodzi:)

jasne ze to najwaznijesze zeby se podobac swojemu mezowi, i tak jak pisze malpka ze taka kolej rzeczy..ale jednak ja mimo iz moj mowi ze dla niego jestem najpieksznijesza itp to nie moge tego przelknac, strasznie mnie to dobija te rozstepy .. :( bo kobieta ktora nie czuje sie piekna nie moze oczekiwac ze inni beda ja uwazac za piekna..

waznijesze ze dzieci zdrowe itp i tak sobie to tlumacze i wiem ze jakbym miala to zrobic jeszcze raz to zrobilabym te moje maluszki nawet jakby mial to przyplacic jeszcze wieksyzmi roztepami :) ale i takk smutno troche...
pocieszam sie tlyko tym ze moze zabieg laserowy je usunie.

Kurcze ja też po pierwszej ciaży ani jednego. Teraz w ciaży ani jednego. A po porodzie wyrosły jak grzyby po deszczu. Jest ich całe mnóstwo w centrum brzucha..oczywiscie zebra wokól pępka..okropność. Dla mnie to nowość, bo ja w ogóle nie miałam nigdzie rozstępów:-(. Nie dość, że grubaśna to jeszcze to. No ja na zachwyt u mojego M to nie licze:dry:

No ja też jak zebra:baffled::baffled: smaruję się ale czy to coś da to nie wiem, no i nie wiem jak z waga , bo nie mam w domu ,ale oponka na biodrach jest spora:wściekła/y: mam za swoje bo pod koniec ciąży sobie nie odmawiałam

Kasiona niestety nie pociesze cie ale zabieg laserowy-tzn. kilka zabiegow nie usunie rozstepów, ewentualnie je spłyci, ale trzeba dzialac póki sa w 1 fazie czyli czerwone

ja swojemu nie pokazałam jeszcze brzucha,zapytal sie raz czemu sie odwram jak sie przebieram to powiedzialam ze nie chce zeby mnie ogladał, ale przyznal sie ze w nocy podejzal moj brzuch i powiedzial ze wcale nie jest tak zle- Ale pewni dlatego zeby mi przykrosci nie sprawiac

reklama
ja jak się zbiorę na odwagę to wkleje wam zdjęcie mojego brzucha. normalnie porażka-ryczę co noc!!!! a staremu to najchętniej nigdy bym się już nie pokazała ale on już widział :( chyba tylko operacja by mi pomogła!!

Do góry