reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

reklama
U mnie 3 kg na plusie po ciąży... niestety ani pasa nosić ani brzuszków ćwiczyć na razie nie jestem w stanie przez bliznę... a brzuch, o matko... dopiero teraz można zobaczyć jak mi popękał. W ciąży w ogóle tego nie było widać...

u mnie brzuch to jedna wielka wiszaca skora ale na szczescie obeszlo sie bez rozstepow:))) pepek powoli sie chowa i jest szansa z bede mogla zalozyc jeszcze kolczyk hehe:) ogolnie wracam do figury i juz niedlugo wyruszam na podboj sklepow:)

u mnie brzuch to jedna wielka wiszaca skora ale na szczescie obeszlo sie bez rozstepow:))) pepek powoli sie chowa i jest szansa z bede mogla zalozyc jeszcze kolczyk hehe:) ogolnie wracam do figury i juz niedlugo wyruszam na podboj sklepow:)

I slusznie :-) Ja juz bylam na zakupach ciuszkowych hehe.. a brzucha juz nie mam :-)

a wogole jakis cud sie zdarzyl po moje rozstepu na brzuchu sa coraz mniej widzoczne :-) nie wiem czy to zasluga kremu ( mustela podwojna akcja) czy tego peelingu z kawy, czy cwiczen ale czue sie o wiele lepiej :)

a ja jestem załamana niby dużo nie przytyłam ale jednak 3 ciąża to był już wysiłek dla organizmu no i skóra na brzuchu kiepsko się ściąga a i kilogramy mi jakoś bardzo się trzymają.....sklepy jak na razie odpadają niestety....zostało mi tylko wziąć się za siebie i ćwiczyć ćwiczyć, ćwiczyć...ale kiedy??????????? Normalnie tragedia.....ale dam radę muszę wrócić do formy choćby nie wiem co......:):):)

a ja jestem załamana niby dużo nie przytyłam ale jednak 3 ciąża to był już wysiłek dla organizmu no i skóra na brzuchu kiepsko się ściąga a i kilogramy mi jakoś bardzo się trzymają.....sklepy jak na razie odpadają niestety....zostało mi tylko wziąć się za siebie i ćwiczyć ćwiczyć, ćwiczyć...ale kiedy??????????? Normalnie tragedia.....ale dam radę muszę wrócić do formy choćby nie wiem co......:):):)
Oj, jak ja to dobrze znam:-:)-:)-(

reklama

No wlasnie ... kiedy? Ja bym juz chetnie pocwiczyla, ale trzeba poczekaz az definitywnie skoncza sie krwawienia..

Do góry