reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

ja w czwartek idę do ginka i już nie mogę się doczekać bo tak jak się zarzekałam, że nie dam staremu i sobie zaszyje to jak juz nam kiedyś przy okazji udało się zadziałać to teraz szturchamy się prawie codziennie i przez to całe zamieszanie to ja juz nawet zapomniałam się bać!!!..a licho nie śpi!!!

hehe ale mnie to ubawilo :)

reklama
Malpko - wygrywasz:)))))
ale przyznam, ze mi sie tez teraz podoba...na razie gumki,ale nie lubie...tylko uparcie czekam do 6 tyg. zebym mogla juz pokarm odciagac do butelki i smigam na przeglad...tylko ja wciaz sie zastanawiam nad zastrzykiem??????

mb bo właśnie wtedy trzeba regularnie szlifować to przestanie boleć:p mnie bolało straszliwie a teraz już mniej strasznie:p

no wlasnie dziewczyny ja juz 7 tygodni po porodzie a mnie jeszcze cos boli..zwlaszcza jak robie siku to czuje jakby cos mi tam w srodku ciazylo w dol;/

małgoś a byłas z tym u lekarza? moze warto by sie było przejśc i to skonsultowac:tak:
oj dziewczyny ja też chetna jestem a w szczególnosci w nocy,ujawnia sie prawdziwy demon sexu:-D my z meżem już kochamy sie systematycznie no ale póki co przystanek i wysiadka:-D ja jeszcze okresu nie dostałam ale jak tylko dostane mam dzwonic do ginki to mi wypisze tabsy,ale ja raczej jeszcze ich nie wezme bo słyszałam ze waga moze stanac w miejscu a ja mam jeszcze tyle do zrzucenia:tak:

karolina nie bylam u lekarza ale wybieram sie na dniach..musze to jemu powiedziec bo kolezanka nastraszyla mnie ze to moze byc wypadanie macicy..

Malgos - Ty mnie nie strasz!!!!!ja tez czasami mam takie dziwne uczucie,ze cos mi ciazy jak by wypasc mialo, ale to chyba blizny po szwach tak ciagna....a i podbrzusze jescze czasami zakuje, czasami zaboli...i brzuch taki wzdety jakis?
co do bolu, ktoras pisala to jak strata dziewictwa poraz kolejny:)przynajmniej tym razem zrobilam to z wlasciwym facetem;)ale ponoc Kobiety obawiaja sie , ze po porodzie sa rozciagniete, a u mnie pani doktor tak ladnie szwy pozakladala, ze dobrze, ze jakikolwiek otwor zostawila;)tak na powaznie, to blizny nie sa elastyczne, moze to trzeba czyms smarowac?glupio pytam, ale nie mam kogo..a w koncu same "Baby" tutaj;)

reklama
ja mam tak samo że ciągnie mnie jakby w dół, ale sama nie wiem co, raczej tylko przy siusianiu, i też tak się zastanawiałm czy to nie blizny, idę w następnym tyg. do gina poproszę kumpele zeby mi z małym została bo nie mam z kim go zostawic.

Co do przytulania to ja też sobie sama pozwoliłam:-) jak tylko przestałam krwawic, a potem znowu krwawiłam po 2 tyg. przez jakies 3 dni, i nie wiem czy to nie przez to samopozwolenie:eek:takl wiec trzeba isc na przeglad :-D

Do góry