reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

ja tez sobie sama pozwoliłam, choć zarzekałam się że najpierw fachowiec musi obejrzeć i że bez gumki nie dam, i duuupa, ni jedno ni drugie nie wyszło,
do gina mam jutro, a i też mnie bolało jak cholera, chyba gorzej niż 1 raz

małpko twój post jest świetny "licho nie śpi" hihi

reklama
a mnie przy przytulanku nic nie bolało :) Tylko taka rozklekotana się czuję choć T. nie narzeka ;) Ale mięśni zaciskać też mi sie nie chce to co marudzę co nie?
Dziewuszki na tabsach napiszcie ile kosztuje Cerazette i ile ta Azalia (chyba tak sie to zwie) te które używają :)

a mnie przy przytulanku nic nie bolało :) Tylko taka rozklekotana się czuję choć T. nie narzeka ;) Ale mięśni zaciskać też mi sie nie chce to co marudzę co nie?
Dziewuszki na tabsach napiszcie ile kosztuje Cerazette i ile ta Azalia (chyba tak sie to zwie) te które używają :)

Gaja, ja za Azalie płaciłam 29,80

Aja w pon dostałam okres ,a w piątek wizyta u gina, i nie wiem iść czy nie , bo jak mnie tak zalewa to co n tam zobaczy .
A umówienie na następną wizytę będzie problemem bo nie wiem z kim dziecko zostawić bo B. ma trudno przewidywalny grafik w pracy.

dziewczyny zaczynam dietkę, chcę zrzucić 5 kg, jeśli któras też chce podietkować ze mną to wpisujcie się i dzielcie jak wam dni na diecie mijają :)

Gaju ja zaczynam od 1 stycznia diete Dukana, zaraz ide robic nalot na księgarnie bo chce kupic jego książkę, i baterie do wagi bo padla a 2 tyg. się nie ważyłam. Kochana a jaką diete zaczełas, bo ja do tej pory " mniej żrec" ale waga nie leci w dół:/
Dieta Dukana działa podobno, nie słyszałam jeszcze żeby ktos kto na niej jest nie zrzucił kilosów. znojomy mojej mamy dokładnie w 3 miesiące spadł 25 kilo jakoś czy 27 a miał sporą nadawge bo ważył koło 160 kilo, tak więc ja mam jeszce koło 15 do zrzucenia, jakies 3-4 do sprzed ciązy a reszta dodatkowo dla lepszego samopoczucia:)

reklama
Guusia u mnie zawsze efekty dawała dieta 1000 kcal, jak dobrze sie dobrało jedzenie to i smacznie i człek głodny nie chodził :) ja na niej schudłam 15 kg :) a o Dukanie cos słyszałam ale nie wiem na czym to polega.

Do góry