reklama
Dziewczyny a jak sobie radzicie z bólem obkurczajacej sie macicy...mnie juz boli tylko z jednej strony ale tak ze nawet skóry nie moge dotknąc taki ból...dzis załozyłam sobie bandaz elastyczny, bo przy chodzeniu az sycze z bólu bo brzuchol trzesie sie jak galareta.
u mnie waga z dziś rano 83 kg czyli jeszcze 8 do sprzed ciązy i 10 do takiej jaka ma byc to w sumie już 15 kg zrzuciłam.
magi ja czułam jak mi się obkurcza tylko w pierwszym tyg. po porodzie, teraz tylko czuje jak mnie szwy ciągna jeszcze te w srodku i czekam kiedy to się skończy, no i już miesiąc a ja dalej krwawie, co prawda mało ale jescze.
magi ja czułam jak mi się obkurcza tylko w pierwszym tyg. po porodzie, teraz tylko czuje jak mnie szwy ciągna jeszcze te w srodku i czekam kiedy to się skończy, no i już miesiąc a ja dalej krwawie, co prawda mało ale jescze.
Saraa
Fanka BB :)
U mnie waga 60 kg czyli 2 kilo mniej niz sprzed ciazy i tym razem brzuszek sie wchlonal hAHA
Ja mam wrazenie ze jestem po powaznym wypadku samochodowym conajmniej...bola mnie wszystkie wnetrznosci. Mam np. takie uczucie jakby nic nie było na swoim prawidłowym miejscu...nie wiem ale mysle ze jest to spowodowane ze wczesniej w ciazy wsio było pozgniatane i poupychane a teraz wraca na swoje pierwotne miejsca...???
KAROLINA84
JA JESTEM PRAWIE TRZY TYGODNIE PO PORODZIE,KRWAWIE CZASEM MOCNO CZASEM WCALE-RÓŻNIE TO BYWA,KROCZE JUZ OK ,CIAGNIE MNIE TYLKO W JEDYM MIEJSCU PONIEWAZ ZOSTAŁ MI JEDEN SZEW KTÓRY RZEKOMO MA SAM "WYJSC", CODZIENNIE CWICZE MIESNIE KEGLA ,BO JA SPOJRZAŁAM W LUSTERKO TO UJRZAŁAM NIECIEKAWY WIDOK,WSZYSTKO POROZIAGANE,JETEM CIEKWA KIEDY TO WRÓCI DO NORMALNYCH ROZMIARÓW JEZELI CHODZIO WAGE TO NA SM KONIEC CIAZY BYŁO 90 TERAZ JEST 74 CZYLI 16 ZESZŁO A DO WAGI Z PRZED CIAZY ZOSTAŁO DO ZRZUCENIA JESZCZE 10 NIE WIEM JAK JA TO ZROBIE
_koRba_
Ja tez trzy tygodnie po porodzi i jezeli chodzi o mnie to czuje sie swietnie tylko czasem jak za duzo porobie to pobolewa brzuch tak z lewej strony i nie wiem dlaczego tam ;/ Krawienie raczej skape i mam wrazenie ,ze jeszcze troche i wogole nie bedzie. Krocze tez nie boli i ladnie sie pozagajalo A co do wagi to mam 3kg mniej niz przed ciaza wiec chyba nie jest najgorzej.
reklama
kurcze a ja mimo iż karmię cyckiem przestałam chudnąć... tłumacze to sobie antykoncepcja a więc.. zakupiłam pas poporodowy (podobno g daje, więc nie noszę) ale drugi zakup jest lepszy.. za 4,50 kupiłam hula-hop :-) i ćwiczę :-)
oj Tosiu to zaszalałas, az za 4,50
a tak na serio to chyba wezme z Ciebie przykład i tez kupie to hula-hop Bo waga tez stoi w miejscu, mimo cycolenia. A najgorzej wkurza mnie wystajacy brzuchol.
A chciałam kupic sobie dłuzszy sweter rozpinany, i wszystkie co mierzyłam na brzuchu obcisłe. A moze zle skrojone były