Czarnuszka mega wygladasz gratulacje! Ja dziś osiągnęłam wagę sprzed ciązy, czyli 66 kg- upały pomogły, zreszta z apetytem u mnie mocno srednio:/ ale wchodze we wszystkie spodnie sprzed ciazy, a dopoki karmie, to nie mam szans na znaczna czesc sukienekmam nadzieje, ze moj brak apetytu nie wplynie strasznie na laktacje? wmuszam w siebie jedzenie, a pije wody po 2 litry dziennie tak mnie suszy przy tym karmieniu cycem.
reklama
czarnuszka - wieeeeeelkie gratulacje!
Też bym tak chciała
Ja też nie mam jeszcze okresu, ale jakoś mi się nie spieszy
Włosy wypadają mi od jakichś 2 tygodni. Jeszcze nie ma tragedii, ale Kuba jak mnie chwyci łapką, to mu zawsze coś zostanie. A do tej pory nawet po myciu nic nie było
Też bym tak chciała
Ja też nie mam jeszcze okresu, ale jakoś mi się nie spieszy
Włosy wypadają mi od jakichś 2 tygodni. Jeszcze nie ma tragedii, ale Kuba jak mnie chwyci łapką, to mu zawsze coś zostanie. A do tej pory nawet po myciu nic nie było
Czarnuszka slicznie wygladasz. Zgrabna, opalona. Gratuluję
Mi waga znowu stoi. Ale nie jest najgorezj. Jeszcze jakieś 4,5 kg do wagi z przed ciąży.
Włosy tez mi zaczęły wypadać. Ponad tydzień temu jak skonczył mi się okres.
Mi waga znowu stoi. Ale nie jest najgorezj. Jeszcze jakieś 4,5 kg do wagi z przed ciąży.
Włosy tez mi zaczęły wypadać. Ponad tydzień temu jak skonczył mi się okres.
Widzę, że na forum postępy w odchudzaniu- bardzo dobrze!
Czarnuszka- ogromne gratulacje i oby tak dalej
Ja też się chwalę- chudnę, co prawda nie tak jak na początku, ale idzie waga w dół pomalutku Zapisałam się na fitness 2 razy w tygodniu i waga nie spada prawi wcale, ale figura jest coraz lepsza
No więc, jak wychodziłam ze szpitala to moja waga 80 kg.- teraz 66 Zostało mi jeszcze 6 kg do wagi wyjsciowej,ale już jest ok:-) Wychodzi na to, że schudłam 14kg.
Jak osiągne zadowalające mnie efekty wkleję fotki porównawcze.
Włosy mi nie wypadają, leciały całą ciążę, teraz mam busz i nie wiem jak sobie z nim radzić;-) Paznokci nie nadążam pilnikować- takie mam teraz mocne i szybko rosną. Tylko okres trwa już 11 dzień i końca nie widać...
Czarnuszka- ogromne gratulacje i oby tak dalej
Ja też się chwalę- chudnę, co prawda nie tak jak na początku, ale idzie waga w dół pomalutku Zapisałam się na fitness 2 razy w tygodniu i waga nie spada prawi wcale, ale figura jest coraz lepsza
No więc, jak wychodziłam ze szpitala to moja waga 80 kg.- teraz 66 Zostało mi jeszcze 6 kg do wagi wyjsciowej,ale już jest ok:-) Wychodzi na to, że schudłam 14kg.
Jak osiągne zadowalające mnie efekty wkleję fotki porównawcze.
Włosy mi nie wypadają, leciały całą ciążę, teraz mam busz i nie wiem jak sobie z nim radzić;-) Paznokci nie nadążam pilnikować- takie mam teraz mocne i szybko rosną. Tylko okres trwa już 11 dzień i końca nie widać...
SylusiaSW
Kochająca:)
Czarnuszka super!! A u mnie nic , ale ja jadam mnóstwo pieczywa!
Dziewczyny ja też mam problem z włosami, nosze teraz non stop związane bo aż głupio tak lecą. Byłam więc u lekarza wczoraj i dała skierowanie na wszelki wypadek na THC i Morfologie....dobrze bedę spokojniejsza.
Dziewczyny ja też mam problem z włosami, nosze teraz non stop związane bo aż głupio tak lecą. Byłam więc u lekarza wczoraj i dała skierowanie na wszelki wypadek na THC i Morfologie....dobrze bedę spokojniejsza.
czarna no super)
ja do wagi sprzed ciązy dalej 14 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!w ciążowych dalej chodze spodniach:/
okres już drugi mi się skończył,
a włosy masakra kłębami mi zaczeły wychodzić co się dzieje! ach żeby tak wagę gubić jak te włosy;-)
ja do wagi sprzed ciązy dalej 14 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!w ciążowych dalej chodze spodniach:/
okres już drugi mi się skończył,
a włosy masakra kłębami mi zaczeły wychodzić co się dzieje! ach żeby tak wagę gubić jak te włosy;-)
reklama
Podziel się: