reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

kurcze, babeczki...a ja dalej okresu nie mam:sorry2:

nie wiem czy to już patologia, czy nie - skoczyłam karmić cycem 4 tygodnie temu i dalej nic...

poza tym przeraźliwie zaczęły mi wypadać włosy...normalnie masakra jakaś
nie wiem co z nimi robić
Wiesz tak ok. 3 mies. po porodzie włosy zaczynają wypadać (oczywiście nie u wszystkich). Jeżeli masz ciemne włosy- a tak wygląda na zdjęciu, to polecam odżywkę WAX Henna, którą mozna kupić w aptece. ja po pierwszej ciąży ją stosowałam i efekty były super.
U mnie na razie wypadają delikatnie.

reklama
mag ja nie karmiłam, a okres dostałam dopiero po 3ch miesiącach i to jaki, szok!
włosy wyłażą mi garściami, niedługo jak kolano będę łysa :/

Ja o swoch włosach nie wspomne nie dość, że moje ukochane długie włosy ściełam, na boba, to jeszcze gorzej mi wychodzą niż przy długich, jak mam je rozpuszczone i pochylę sie to wszystko leci, ne dość, że mam alergiczny łupeż (takie wielkie płaty łuszczącej się skóry) a nawet jakieś strupy ropne, to jeszcze to... Kuzynka podała mi nazwę maści na coś takiego co ja mam, bo podobno to grzybiczne, ale na wymazie nie wykazało nic, nazywa się Elocom maśc do włosów czy jakoś tak, to żaden lekarz nie chce mi dać recepty na to!!!!

uuuu... ja tez miałam włosy aż do pasa prawie... no ale po porodzie doszłam do wniosku że obetnę - bo ani nigdzie nie wychodziłam aby je jakoś ładnie uczesać, ani nic... tylko sobie rosły - więc pewnego wieczoru jak położyłam małego spać to CIACH! i po włosach hehehe :-D:-D:-D... no a z tym wypadaniem to sama nie wiem co robić :sorry:

reklama
najskuteczniejze ponoc na wypadajace wlosy sa tabletki Inneov z Vichy - zamowilam 2 opakowania. niestety sa dosyc drogie. Tabletki Merz tez sa dosyc dobre.

Do góry