reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
heja..
ja juz 3 dzien na Dukanie...juz nie moge patrzec na nabia ale daje rade...1,5kg w doł jeszcze tydzien..
ja juz 3 dzien na Dukanie...juz nie moge patrzec na nabia ale daje rade...1,5kg w doł jeszcze tydzien..
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Również dietkuję, 1200 kcal, to moja dieta, na razie ćwiczeń brak nie mogę się zmobilizować, do tej pory 3 kg Niby nie dużo, ale od czegoś trzeba zacząć
ja dalej cwiczenia codziennie robie, brzuszek niestety dalej duzy, a nie wiem czy kilogramow mniej, bo wagi nie mam...mam cel, ze do wizyty w Polsce(4,5 tygodnia) chce zrzucic przynajmniej ten brzuszek, albo z 3 kilo. slodyczy juz prawie nie jem, jak cos to tylko co 3 dzien jakas czekoladka...
ionka
Fanka BB :)
a ja kupiłam sobie herbatę:
POSTI herbaty - sklep internetowy - POSTI FITEA Spalanie i oczyszczanie 20x2g
smaczna jest, dodaję plasterek pomarańczy, taka przemiana materii po niej, że hej
smaczna jest, dodaję plasterek pomarańczy, taka przemiana materii po niej, że hej
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
ah ja siebie nie poznaje...brak tali, brzucholek wisi bleeeeeeeeeeeee przed ciaza wazylam 46kg teraz mam 54kg wiec dla mnie to duza zmiana. Chciałam zostawic sobie jakies kg ale nie czuje sie z tym za dobrze bo w nic nie wchodze sukienki wszystkie za ciasne ;((((( musze zaczac cwiczyc!!!!! ale jak sie do tego zmusic? ahh
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Zielona herbata u mnie codzienność na oczyszczanie a na spalanie czerwonaa ja kupiłam sobie herbatę:
o matko, POLKA! A czemu jeszcze seksu nie uprawiacie? I Twoj maz to wytrzymuje?
No nie wytrzymuje, ale ja jakoś jeszcze nie mam w ogóle ochoty a zmuszać się nie będę, żeby mi potem wyrzucał udawanie... Jak będę gotowa to ok. A mój M. świra dostaje powoli i mówi że jestem sadystka, bo z cyckami latam na wierzchu a dotknąc się nie daję.
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja za to bym ciagle mogla hihih
Podziel się: