reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

Czarnuszka mega wygladasz:D gratulacje! Ja dziś osiągnęłam wagę sprzed ciązy, czyli 66 kg- upały pomogły, zreszta z apetytem u mnie mocno srednio:/ ale wchodze we wszystkie spodnie sprzed ciazy, a dopoki karmie, to nie mam szans na znaczna czesc sukienek:(mam nadzieje, ze moj brak apetytu nie wplynie strasznie na laktacje? wmuszam w siebie jedzenie, a pije wody po 2 litry dziennie tak mnie suszy przy tym karmieniu cycem.

reklama
czarnuszka - wieeeeeelkie gratulacje!:tak::tak::tak:
Też bym tak chciała:sorry2:

Ja też nie mam jeszcze okresu, ale jakoś mi się nie spieszy:dry:
Włosy wypadają mi od jakichś 2 tygodni. Jeszcze nie ma tragedii, ale Kuba jak mnie chwyci łapką, to mu zawsze coś zostanie. A do tej pory nawet po myciu nic nie było:dry:

Czarnuszka slicznie wygladasz. Zgrabna, opalona. Gratuluję:)
Mi waga znowu stoi. Ale nie jest najgorezj. Jeszcze jakieś 4,5 kg do wagi z przed ciąży.
Włosy tez mi zaczęły wypadać. Ponad tydzień temu jak skonczył mi się okres.

hejo...wczoraj pisałam, że okres w porządku - no dzisiaj nie bardzo

leci ze mnie masakrystycznie, boli mne brzuch ...bleee

już zapomniałam, jakie to "cudowne" uczucie

Widzę, że na forum postępy w odchudzaniu- bardzo dobrze!:tak:
Czarnuszka- ogromne gratulacje i oby tak dalej:tak:

Ja też się chwalę- chudnę, co prawda nie tak jak na początku, ale idzie waga w dół pomalutku:tak: Zapisałam się na fitness 2 razy w tygodniu i waga nie spada prawi wcale, ale figura jest coraz lepsza:tak:
No więc, jak wychodziłam ze szpitala to moja waga 80 kg.- teraz 66:-D:tak: Zostało mi jeszcze 6 kg do wagi wyjsciowej,ale już jest ok:-) Wychodzi na to, że schudłam 14kg.
Jak osiągne zadowalające mnie efekty wkleję fotki porównawcze.

Włosy mi nie wypadają, leciały całą ciążę, teraz mam busz i nie wiem jak sobie z nim radzić;-) Paznokci nie nadążam pilnikować- takie mam teraz mocne i szybko rosną. Tylko okres trwa już 11 dzień i końca nie widać...

Czarnuszka super!! A u mnie nic , ale ja jadam mnóstwo pieczywa:no:!
Dziewczyny ja też mam problem z włosami, nosze teraz non stop związane bo aż głupio tak lecą. Byłam więc u lekarza wczoraj i dała skierowanie na wszelki wypadek na THC i Morfologie....dobrze bedę spokojniejsza.

czarna no super:))

ja do wagi sprzed ciązy dalej 14 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!w ciążowych dalej chodze spodniach:/

okres już drugi mi się skończył,
a włosy masakra kłębami mi zaczeły wychodzić co się dzieje!:szok: ach żeby tak wagę gubić jak te włosy;-)

ja wage tez trzymam :-D Nic a nic w dol nie idzie choc ograniczylam nieco slodycze... W ogole to rozmiar 42 nosze - jakis kosmos jak dla mnie...

reklama
Do góry