reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy:)))

Mi tez wypadaja wlosy i z tego co wiem to obciecie nie pomaga na wypadanie wlosów bo to jest osłabiona cebulka...tyle że bedzie ladniej wygladac na poczatku ale potem jak krotsze tez zaczna wypadac to znowu beda nie ciekawie wygladaly, wiec uwazam ze nie ma sensu obcinac wlosy ktore sie zapuszcza wiele lat.

mloda mamusia 1 - ja mam masc elocom ale nie ma nic naisane ze do wlosow...tylko tą zwyklą.

Ja sie chwale - 11 kg !! n P1006121031050.jpgie wiem czy pisałam hehe...no i wygladam tak...wczoraj kupilam se gacie macie fote...waze teraz 88 kg...a bylo 99 po porodzieP1006121031150.jpg

reklama
Gratuluje Czarnuszka!!!!

A z wypadaniem wlosow, to nie mam problemow-na szczescie, ale czytalam, ze podobno to dlatego, ze w czasie ciazy nie wypadaja, a pozniej nagle w ciagu krotkiego czasu wypadnie tyle ile powinno podczas tych 9 miesiecy....i to podobno normalne wypadanie, a nie z powodu slabej cebulki...

Wiesz tak ok. 3 mies. po porodzie włosy zaczynają wypadać (oczywiście nie u wszystkich). Jeżeli masz ciemne włosy- a tak wygląda na zdjęciu, to polecam odżywkę WAX Henna, którą mozna kupić w aptece. ja po pierwszej ciąży ją stosowałam i efekty były super.
U mnie na razie wypadają delikatnie.

oooo...muszę spróbować

baby moje włosy są wszędzie, boję się, że będę łysa - naprawdę....:dry::dry::dry::dry:

co do okresu - to nieaktualne - dzis właśnie dostalam:dry: - póki co jest ok, delikatny - jak przy braniu tabletek - ale zobaczymy, czy tak będzie caly czas

czarnulka - wyglądasz super...gratuluję i też nie wiem, gdzie masz te kilosy:-D:-D

Czarnuszka- gratulacje!! super laska z Ciebie, szczupłe nogi i duże cyce :) nie wiem, gdzie te 88 kilo masz. ja bym ci dała z 65 ma naksa.

mi wylysienie nie grozi bo wlosow mam strasznie duzo jak ide do fryzjera robic pasemka to nakladanie farby zajmuje srednio 3 razy wiecej czasu niz u innych klientek z normalną ilością włosów
a ja sie nie moge oprzec slodyczom i znowu wcinam lody i kawusie :( moze dzis porządnie pocwicze na moim stepperku

reklama
mi powoli wlosy leca juz...
CZARNA oddaj mi swoje nogi :)
dziewczyny biore azalie nie powinnam miec okresu a dosc mocno plamie i dziwne uczucie mam czasem w jajnikach ...:eek:

Do góry