reklama
musze sie pochwalic bo jestem szczesliwa!!!;-):-)
Dzis od rana cos mnie tknelo i przymierzylam najciasniejsze, najwezsze jinsy z przed ciazy w ktore jeszcze dwa tygodnie temu nawet przez biodra nie moglam sie wmiescic a dzis nie dosc ze je zalozylam normalnie to nawet sie dopielam normalnie!! Zamek i guzik ! Ale sie ciesze! Mysle sobie tylko ze to dlatego ze przymierzalam od rana na pusty zoladek bo nawet sniadania jeszcze nie jadlam...no ale i tak sie ciesze!:-)
Dzis od rana cos mnie tknelo i przymierzylam najciasniejsze, najwezsze jinsy z przed ciazy w ktore jeszcze dwa tygodnie temu nawet przez biodra nie moglam sie wmiescic a dzis nie dosc ze je zalozylam normalnie to nawet sie dopielam normalnie!! Zamek i guzik ! Ale sie ciesze! Mysle sobie tylko ze to dlatego ze przymierzalam od rana na pusty zoladek bo nawet sniadania jeszcze nie jadlam...no ale i tak sie ciesze!:-)
Byłam dziś u gina. Było niefajnie. Na szczęście wszystko wygojone i już ok - tylko wciąż lekko plamię No i dowiedziałam się, że mozliwe są trzy opcje przy karmieniu: można normalnie mieć @, można jej wcale nie mieć i można mieć nieregularne krwawienia/plamienia. Wszystko w normie.
Goździczek zapytałam o kąpiele - skoro Twój gin powiedział, że wszystko wygojone, to nie ma żadnych przeciwwskazań ani ograniczeń
Goździczek zapytałam o kąpiele - skoro Twój gin powiedział, że wszystko wygojone, to nie ma żadnych przeciwwskazań ani ograniczeń
A
agik25
Gość
Oj JOLKA to nie jest normalne. Mi też wystawał kawałek niteczki, ok 2 cm, ale juz jakieś 3 tyg temu go ukręciłam i już nic dalej nie wychodziło. Osobiście bałabym się wyciągać takie długie nity jak u Ciebie. Chyba lepiej to z kimś skonsultuj.
anni
Fanka BB :)
ja wroce do temau wagi i po waszych "zeznaniach" stwierdzam, ze najwloniej z was gubie wage. Monia ty to w ogole jetes super! tylko pozazdroscic. Mimo iz uwazam na to co jem - a jem malusio... mam TYLLLEEE SAMMMOO na wadze. No...moze 200 gram mniej w 2 ygodnie. W takim tempie to ja sobie moge... hehehe szlag mnie trafia. Zaczynam chodzic na Pilates od przyszlego tygodnia jak wyzdrowieje of course.
anni
Fanka BB :)
hehe Kachasku powiec lepiej co sie z nami dzieje? czyzby te kilogramy tak sie do nas przyczepily, ze tylko pila odcinac tluszczyk...
aaa chce sie wam dzieczyny pochwalic, ze przytulanko zaliczone dzis rano...i...powiem wam, ze oplacalo sie czekac do momenu az poczuje ze jestem najnormalniej w swiecie gotowa. Choc M bylo mi zal ...
bylo naprawde bardzo milo - wcale nie bylo sucho - na szczescie. Jedno co, to fakt sie rozciagnelam :-( mam nadzieje ze to tymczasowe
ale bylo ssuuppperr, zapomnialam jak fajne moze byc przytulanko bez brzuszka:-)
aaa chce sie wam dzieczyny pochwalic, ze przytulanko zaliczone dzis rano...i...powiem wam, ze oplacalo sie czekac do momenu az poczuje ze jestem najnormalniej w swiecie gotowa. Choc M bylo mi zal ...
bylo naprawde bardzo milo - wcale nie bylo sucho - na szczescie. Jedno co, to fakt sie rozciagnelam :-( mam nadzieje ze to tymczasowe
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Anni u mnie dokładnie tak samo drugi pierwszy raz zaliczony i było wspaniale. Też stwierdziłam ze warto było tyle czekać.aaa chce sie wam dzieczyny pochwalic, ze przytulanko zaliczone dzis rano...i...powiem wam, ze oplacalo sie czekac do momenu az poczuje ze jestem najnormalniej w swiecie gotowa. Choc M bylo mi zal ...
bylo naprawde bardzo milo - wcale nie bylo sucho - na szczescie.
Co do wagi jeszcze 3 kg na plusie więc nie jest źle;-).
reklama