Niestety nie wiem - ale we wtorek mam wizytę u gina szok to zapytam.Dziewczyny wiecie moze jak to jest z tymi kąpielami ?? można już czy jeszcze nie można ?
reklama
Goździczek
18 czerwca 2007
Byłabym wdzięczna !!!
kachasek
matka-wariatka :)
mój drugi pierwszy raz... w przeciwieństwie do was mokro i luźno jak cholera, ja spięta nasłuchwiwałam czy mały się nie budzi (w drugim pokoju) w końcu zabolało i na tym koniec. na dodatek później coś mi strzeliło w pachwinie i mogłam zapomnieć o ruszeniu nogą, więc wszelkie próby poszły w las
Dzięki dziewczynki za komplementy:-). Włosy farbowałam jakieś 2 tygodnie temu - tzn. była u mnie znajoma fryzjerka (bo jakoś nie wyobrażałam sobie wyjścia do fryca na 2-3 godziny bez Magdy). Zrobiła mi 2 kolorowy balejaż (i tak na zdjęciu nie widać tego tak bardzo, ale mam sporo pasemek bardzo jasnych - taki platynowy blond, a pod spodem dla różnicy trochę ciemnych) i obcięła. Też jestem zadowolona z efektu. ;-)Wprawdzie fryzura nie jest jeszcze docelowa, bo czekam na odrośnięcie grzywki, ale i tak jest nieźle. A jak się umaluję (a teraz rzadko to robię bo mi się nie chce jak siedzę w domu) to mnie ludzie na ulicy nie poznają.
A Magda owszem, widać że wesoła bestia rośnie. Teściowa nam wróży, że jak zacznie chodzić to się ze śmiechu nie pozbieramy i nogi pogubimy w pogoni za nią. Już teraz tak majta nogami jakby biegła.
Jolka, toż już mówiłam że bocian się pomylił i rozdzielił nam bliźniaki. Tyle że moja Madzia nie tylko ciemniejsza ale też niecko cięższa, bo prawie 2 tygodnie temu miała już 4970 g.
A Magda owszem, widać że wesoła bestia rośnie. Teściowa nam wróży, że jak zacznie chodzić to się ze śmiechu nie pozbieramy i nogi pogubimy w pogoni za nią. Już teraz tak majta nogami jakby biegła.
Jolka, toż już mówiłam że bocian się pomylił i rozdzielił nam bliźniaki. Tyle że moja Madzia nie tylko ciemniejsza ale też niecko cięższa, bo prawie 2 tygodnie temu miała już 4970 g.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Goździeczek ja prawie tydzień temu wziełam długa kąpiel a go gina ide dopiero dzisiaj wiec wcale nie pytałam czy mogę. Jest ok tylko że już wtedy nie plamiłam.Dziewczyny wiecie moze jak to jest z tymi kąpielami ?? można już czy jeszcze nie można ?
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hihi dorotko przed @ zdążyliście, a przed owulacją??;-):-)
Kachasku mysle i licze na to ze nie
malz z pelnym ogumieniem
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Po wizycie u gina u mnie ok, oczywiście zapomniałam go spytać o kąpiele no i o najwazniejsze czy można się seksic ale skoro wszystko ok to wnioskuję że tak. Proponował tabletki Cerazette ale ja nie chcę brac już pigułek i zostane przy "ogumieniu' tak jak Dorotka .
O bosz.... i jak zareagowałaś? Ja bym mu wypaliła o męskiej, szowinistycznej świnie .a u gina jak byłam w poniedziałek, to spytał, czy było już współżycie, jak powiedziałam, że nie, to zaczął się śmiać i spytał, czy chcę, żeby mi mąż usechł
reklama