reklama
U mnie niby zostało tylko 3kg, ale wcale się nie zapowiada, że jak to zrzucę to będę wyglądać jak przed ciążą. Chyba mi się mięśnie na tłuszczyk zamieniły i tak oszukują wagę. A tak poza tym to moja skóra przypomina zaorane pole małorolne hehehe. Rozstępy mam nawet na łydkach.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Blanes-to ja podobnie, dzis zauwazylam ze mam rozstepy na udach, tylku i pod zebrami Na szczescie takie male, ze ich nie widac...no ale niezbyt wesolo...ciagle odkrywam nowe niespodzianki. Czy wy tez macie ciagle ta "piekna" kreske przez caly brzuch i brazowy pepek?Waga wciaz +6
anni
Fanka BB :)
Izka - niestety mam ta kreche i sie zastanawiam czy juz dla niej czas na "dowidzenia"...
A z waga - podbnie jak u ciebie ... i nic sie nie zapowiada zeby miala szybko zejsc!!!!
ale jestem dobrej mysli ide dzis na pilatesa.
A z waga - podbnie jak u ciebie ... i nic sie nie zapowiada zeby miala szybko zejsc!!!!
ale jestem dobrej mysli ide dzis na pilatesa.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
U mnie równiez kreska widoczna ale tylko od pępka w dół, od pępka w górę zniknęła. Mi ona nie przeszkadza a wręcz przeciwnie przypomina mi o tym wspaniałym stanie jakim jest ciąża. Swoją drogą czy tęsknicie czasami za brzuszkiem ciążowym? Bo ja tak i juz nie moge się doczekać takiego brzuszka po raz kolejny, ale to dopiero za parę lat.
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
No patrzcie to ja nie wiedzialam, ze ten pepek mozna zedrzec :-) caly czas obchodzilam sie z delikatnie, bo ja generalnie zwykle z takimi rzeczami wole ostroznie i czekam az same sie zagoja itd. A tu szczota i szorowanko najlepsze
E
efilo
Gość
Mój pępek nie był brązowy więc na szczęście uniknie szorowania. Za to krecha jak najbardziej na miejscu. Podobno znika do sześciu miesięcy po porodzie. Mnie nie przeszkadza. Bardziej mi przeszkadza to że brzusio niestety nie należy do płaskich. I jest taki miękki
A na wagę od miesiąca już nie wchodzę. Po tym jak mi pokazało że zaczynam grubnąć zamiast chudnąć. Chromolę to. I tak nie mogę stosować żadnych diet a dopóki karmię tylko piersią to zajęcia na zewnątrz raczej przy tej mojej krzykaczce odpadają.
A na wagę od miesiąca już nie wchodzę. Po tym jak mi pokazało że zaczynam grubnąć zamiast chudnąć. Chromolę to. I tak nie mogę stosować żadnych diet a dopóki karmię tylko piersią to zajęcia na zewnątrz raczej przy tej mojej krzykaczce odpadają.
reklama
Goździczek
18 czerwca 2007
Mój pępek jak w więkoszości jest brązowy, próbowałam go szorować po tym jak Was przeczytałam że tak robicie, ale mnie jakos to szorowanie nie pomogło, jest tak samo uparty jak ta krecha