reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

a ja dolaczam sie do klubu wolnogubiacych:wściekła/y:

Ja tez :tak:

U mnie nadal 5 na plusie ale wpierniczam wszystko jak malpa kit bo Amelce nic nie przeszkadza,raz nawet jadlam kapusniak:zawstydzona/y: ale po nim to mala nie mogla spac,takie glosne baczki puszczala ze je budzily:-D:szok: wiec spasowalam:sorry2:
Zajadam na maksa,apetyt niesamowity,dziwe sie ze jeszcze tyc nie zaczelam,ale to wszystko przez mamusie ktore wyjezdza za 3 tygodnie i w tedy mam nadzieje zaczne wracac do formy, bo przy mamie sie nie da:no::-p:nerd: taki pysznosci serwuje...:-);-)

reklama
U mnie nadal 5 na plusie ale wpierniczam wszystko jak malpa kit bo Amelce nic nie przeszkadza

Olla-ja mam tak samo :-) Wcinam wszystko i mala nie ma wcale klopotow z trawieniem, regularnie wali dwie kupki rano i okolo poludnia :-) Zazdroszcze tylko mamusi ktora podsuwa smakolyki :tak: Ja wczoraj gotowalam zurek z polska kielbaska ale to byla komedia bo robilam go na raty miedzy pobudkami malej :rofl2:

No to dziewczynki musze was pocieszyc ja mam jeszcze 15+ a 15 zgubilam i niestety reszta chyba mi juz zostanie na zawsze :-(

no i ja dołączam do Was dziewczyny, bo zostało mi jeszcze 7 kg, ale od miesiąca waga stoi, więc chyba muszę polubić :)

Dziewczyny a ja juz 18 schudłam ale jeszcze 6 kilo mi zostało ale pocieszam sie bo nie odrazu rzym zbudowali głowy do góry !!!!!!:tak:a i nie cwicze bo po cesarce to jakos tak dziwnie , w gacie wejde ale w pasie to wdech heheeh .jedno foto sprzed ciąza a drugie po Zobacz załącznik 51618 jak widac brzucho wisi se tak troche
attachment.php

u mnie dostrzegam postepy nie tyle wagowe co wygladowe, czuję się co raz lepiej ze sobą:p a do zrzucenia wciąz 7 kg...

U mnie podobnie jak u Kotka, 17 kg za mną, a do zrzucenia teoretycznie 8 kg, a praktycznie 3-4 kg :) dlatego tak, ponieważ przed ciążą była za chuda ! teraz jest lepiej :) ale musze sie zmiescic w rozm. 38 !!!! hehe, a i ja też codziennie mowie sobie musze poćwiczyc, ale zawsze jakos cos wypadnie, albo nie mam czasu, albo cos tam :)

reklama
Do góry