reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

mi zostalo 7 kg i wlaze w jedne jeansy, do reszty sie nie zblizam ale materialowe wszystkie moje!!! przyznam szczeze ze 75 kg to mi sie zdarzylo i bez ciazy wiec zle nie jest;-)

reklama
Efilo, bierze się ok, tylko muszę mieć przypominacza w telefonie. No i najgorsze to plamienie. Dziś to już 5 dzień!!!

dziewczyny ja Wam zazdroszczę... brzucha już nie mam.. tylko zostały mi szerokie biodra:-(.... wiec o spodniach sprzed ciąży nie ma mowy:szok:

u mnie @ brak, cerazzette zaczełęm brać przedwczoraj. póki co nic nie widać.
jedno co mi gin powiedział (to akurat nie ma nic wspólnego z tabletkami tylko z porodem), to że przez jakiś miesiąc jeszcze może się wydzielać nieprzyjemna woń, co jest zupełnie naturalne

Kachasek, może to nie @ tylko takie plamienie jak u mnie? Ale i tak, szybko Cię wzięło. U mnie niestety plamienie trwa..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

taa, raczej plamienie, póki co od rana jeszcze nie zauważyłam. głupie to jakieś i faktycznie szybko - po 3 tabletkach:szok:

hejka
mnie we wtorek skonczyla sie@
dostalam we wtorek i trwala do wtorku
dzis bylam u gina
zdecydowanie odradzila mi te tabletki nawet jakbym okresu nie dostala
mam poczekac do nastepnej @
i zdecydowac czy spirala
czy normalne tabletki ale pod warunkiem konca karmienia cycusiem
musze pomyslec bo mleczka w cycusiach bardzo malo wiec lepszym zabezpieczeniem sa tabletki
bo nie jedno spirale wyjmowqali juz z lozyska
w su,mie mam jakies 4 tyg na podjecie decyzji co z tym fantem zrobic

dorotka, pr
separator.gif
zeciez dziewczyny biora tableti i karmia...:confused:

reklama
Dziś miałam pierwszą wizyte po porodzie, nie ukrywam że sie jej bardzo bałam, ale gin był bardzo delikatny więc było ok. Doktorek był tak sympatyczny, że przegadaliśmy wizytę... a ja w końcu zapomniałam zapytać go o parę rzeczy :happy: Może Wy wiecie, czy mozemy już poleżeć w wannie i iść juz na basen ?? i czy mozna już zacząć normalnie ćwiczyć żeby cos zrobic z tym flakiem na brzuchu? i chciałam zapytać czy już odwazyłyscie sie na "pierwszy raz" po porodzie, ale własnie wyczytałam ze monia się jak narazie odwazyła ;)

Do góry