reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

powrót do formy

Dla zainteresowanych ćwiczeniami mięśni brzucha po cesarce....dostałam takie info:

Przez 6 miesięcy żadnych ćwiczeń brzucha - po 6 miesiącach konsultacja stanu blizny, jeśli wszystko będzie ok, można ćwiczyć (uważając oczywiście na wszelkie podskoki i inne obciążenia 'wnętrzności') :szok::szok::shocked2:

Czy Wasi lekarze też mają takie zdanie?:confused:

Znalazłam takie ćwiczenia:
menu2

reklama
Sorga dzieki za odp.!!!U mnie identycznie..pod pryszncem lub jak siusialam...a na podpasce niewiele...jakos takos dziwacznie...

a tak poza tym to fajnie ze wpadlas...jakos smutno bez Ciebie...:(

A ja biorę teraz Cerazette i już po jakimś tygodniu od rozpoczęcia tabletek zaczęłam plamić. Przeczytałam w ulotce, że przy tych tabletkach @ może nie występować wcale, ale może także być nieregularny lub też mogą być jakieś plamienia. No i tak naprawdę to teraz nie wiem co mam. Najlepiej widać na papierze po siusianiu, a na podpasce tylko takie kap, kap.:baffled: I trwa to póki co 4ty dzień.

A ja jestem 6 i pol tyg po porodzie i okresu zero! Nie wiem czy to dobrze czy nie. Od soboty tez zaczelam brac tabletki. Teraz jestem ciekawa czy okres dostane dopiero po skonczeniu brania tych tabletek, tak normalnie czy jak? Macie moze pojecie? Troche sie martwie bo piszecie ze wy dostalyscie okres a ja nic.

Sorga no wszelki duch...! Wpadaj częściej :-)

U mnie @ wciąż nie ma - i mam nadzieję, szybko nie będzie. Moja mama karmiła wyłącznie piersią i @ dostała chyba jakoś po pół roku (może nawet później). Tak by mi odpowiadało :tak:

Esia - też bym tak chciała bo niestety przy @ mam migrene. A już zapomniałam jak to boli. Ech... fajnie było w ciąży :-D

Dzagud - napisz jak się bierze te cerazette? Bo ja też to będę wcinać. :tak:

To ja się nieśmiało pochwalę :zawstydzona/y:
Włażę już we wszystkie spodnie, a waga wskazuje -1kg w stosunku do tej sprzed ciąży :-) Niemniej, mały flaczek z przodu wciąż jest...

reklama
Do góry