reklama
E
efilo
Gość
Ja stosuje dopiero od kilku dni ale jestem bardzo zadowolona.
Luka, ja dziś zaczęłam te ćwiczenia. Zobaczymy czy coś to da, ale najważniejsze to muszę ograniczyć słodkości, bo przez tą cukrzycę w ciąży coś mi braknie i ciągle podjadam jak głupek jakiś. My chrzciny planujemy dopiero na wrzesień, więc może uda mi się jednak zgubić conieco (jak wytrwam przy ćwiczeniach i diecie), a jak nie, to pas poporodowy ściągający pójdzie w ruch.
Kochane ja mam pytanie dot. powrotu do formy ale w innym aspekcie niż wagowy :-)
Dostałam już pierwszą @ po porodzie i razem z nią na czole wyszły mi okropne podkórne grudki - nie bolą nie swędzą, ale jest ich co sporo....
Nigdy nie miałam problemów z cerą a tu na starość takie coś...może to hormony ???
Pojecia nie mam.
HELP !!!
Dostałam już pierwszą @ po porodzie i razem z nią na czole wyszły mi okropne podkórne grudki - nie bolą nie swędzą, ale jest ich co sporo....
Nigdy nie miałam problemów z cerą a tu na starość takie coś...może to hormony ???
Pojecia nie mam.
HELP !!!
E
efilo
Gość
Luka
ja Ci nie pomogę bo u mnie zero @ jak na razie. Patrząc na Twój suwaczek to pewnie za tydzień :-)
ja Ci nie pomogę bo u mnie zero @ jak na razie. Patrząc na Twój suwaczek to pewnie za tydzień :-)
Olla
Melowa mamusia:)
Ja jakos 5 tygodni po porodzie dostalam miesiaczke,tylko krew byla ( jest ) gesta ze skrzepami i troche mnie to niepokoi...czy tez tak macie?Prosze napiszcie,martwie sie a do lekarza dopiero w piatek ide...
Dodm ze tydzien przed @ nie krwawilam w ogole...a moze to nie okres?
Dodm ze tydzien przed @ nie krwawilam w ogole...a moze to nie okres?
reklama