Tylko ja nie mam rany tylko pod skórą jak by ropa czy cosNa własną rękę spróbuj lać po ranie woda utleniona, może jest u Was dostępny Microdacyn? Pisząc lać mam na myśli dosłownie wylewanie dużej ilości na brzuch. Ja miałam też Agrosulfan (pomimo, że wtedy karmiłam piersią). Sączy Ci się z rany ropa?
reklama
Nie wiem, ja się stosowałam do zaleceń lekarzy
Rozumiem po prostu juz sa lepsze srodki do leczenia ran, a woda utleniona po dobie jest juz do smieci.
Tak na przyszłość - jakie?Rozumiem po prostu juz sa lepsze srodki do leczenia ran, a woda utleniona po dobie jest juz do smieci.
Niestety specjalista nie jestem, pomogła co mogłam u mnie sprawdzali na USG czy się ropnie nie zrobiły (na szczęście nie) więc może to to?Tylko ja nie mam rany tylko pod skórą jak by ropa czy cos
No wlasnie tu sa barany a nie lekarzeNiestety specjalista nie jestem, pomogła co mogłam u mnie sprawdzali na USG czy się ropnie nie zrobiły (na szczęście nie) więc może to to?
Tak na przyszłość - jakie?
To chyba zbyt obszerny temat, a ja az tak sie na tym nie znam. Wszystko zalezy od rodzaju, wielkosci i umiejscowienia rany. Sa rozne masci, opatrunki, plyny, ktore powinien dobierac specjalista na podstawie badania.
Właśnie wstawalam mała odłożyć do lozeczka i mi pękło ale to ropa z krwia chybaTo chyba zbyt obszerny temat, a ja az tak sie na tym nie znam. Wszystko zalezy od rodzaju, wielkosci i umiejscowienia rany. Sa rozne masci, opatrunki, plyny, ktore powinien dobierac specjalista na podstawie badania.
jumisia
Fanka BB :)
pojechałaś na brytyjski sor!? Co u ciebie?Właśnie wstawalam mała odłożyć do lozeczka i mi pękło ale to ropa z krwia chyba Zobacz załącznik 1496472
Właśnie wstawalam mała odłożyć do lozeczka i mi pękło ale to ropa z krwia chyba Zobacz załącznik 1496472
Z jednej strony dobrze, bo sie oczysci ten ropien. Ale z drugiej potrzebujesz pomocy lekarza. I to pilnej. To samo nie przejdzie, nawet jak peklo.
reklama
Bylam w GP ale hu..a pomogli ciapata kazala brac paracetamol i jak sie pogorszy to mam przyjsc to w ogole nie ma słów na nich baranypojechałaś na brytyjski sor!? Co u ciebie?