reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cesarskie ciecie

ona nie jest tak do końca zaplanowana bo u mnie jest ten problem ze jestem bardzo wąska i najprawdopodobniej nie dam rady urodzić sama chociaż bardzo bym chciała to moje pierwsze dziecko a jestem już w 39 tygodniu i mam coraz wiecej pytan i nie moge sie juz doczekac tego porodu

reklama
To że "jesteś bardzo wąska" to są słowa lekarza? Bo jeśli tak to faktycznie może skończyć się cc, ale już powinnaś o tym wiedzieć.
Skoro lekarz nie dał Ci skierowania na cc to chyba chce żebyś spróbowała urodzić sn.

tak miezyli mnie i wyszlo ze jestem ciut za waska ale lekarz powiedzial ze ostateczna decyzje podejmie w szpitalu jak juz zglosze sie do porodu bo duzo bedzie zalezec od malego

No to prawdopodobnie będzie chciał żebyś urodziła sn.
A cc się nie bój. Najważniejsze żeby maluszek był zdrowy. Powodzenia.

nie boje sie wrecz przeciwnie chciala bym zeby to bylo juz a tu trzeba czekac i to nie wiadomo jak dlugo jeszcze choc powiem szczerze ze juz jestem tym czekaniem zmeczona juz bym chciala urodzic to moje szczescie

Do góry