Na własną rękę spróbuj lać po ranie woda utleniona, może jest u Was dostępny Microdacyn? Pisząc lać mam na myśli dosłownie wylewanie dużej ilości na brzuch. Ja miałam też Agrosulfan (pomimo, że wtedy karmiłam piersią). Sączy Ci się z rany ropa?Tak dzwonilam do GP i bylam w szpitalu dali przeciw bolowe i wyslali do domu bez badan
reklama
Na własną rękę spróbuj lać po ranie woda utleniona, może jest u Was dostępny Microdacyn? Pisząc lać mam na myśli dosłownie wylewanie dużej ilości na brzuch. Ja miałam też Agrosulfan (pomimo, że wtedy karmiłam piersią). Sączy Ci się z rany ropa?
Woda utleniona nie jest zalecana w takich przypadkach. Juz b.rzadko sie ja uzywa, bo gorzej drazni rane. Juz ten Microdacyn lepszy lub nawet Octenisept.
Oj oj ja tez mialam wyciek ropy dwa tygodnie po ale powiedzieli ze to infekcija nie dostalam zupelnie nic i znajoma z polski zalatwila mi masc na rany po operacyjne i infekcje i to pomoglo bo nic z tym nie robiliJa miałam zakażenie gronkowcem. Z rany sączyła się ropa. Byłam w szpitalu na czyszczeniach rany i posiewach 3 razy. Cięcie zamknęło się około 7 tygodnia po CC. Dostałam antybiotyk bezpieczny przy KP
Nie wlasnie nie saczy sie siedzi to w srodku .tak mam wode utleniona i do pryskania na rany pooperacyjneNa własną rękę spróbuj lać po ranie woda utleniona, może jest u Was dostępny Microdacyn? Pisząc lać mam na myśli dosłownie wylewanie dużej ilości na brzuch. Ja miałam też Agrosulfan (pomimo, że wtedy karmiłam piersią). Sączy Ci się z rany ropa?
Oj oj ja tez mialam wyciek ropy dwa tygodnie po ale powiedzieli ze to infekcija nie dostalam zupelnie nic i znajoma z polski zalatwila mi masc na rany po operacyjne i infekcje i to pomoglo bo nic z tym nie robili
Zartujesz. Jaka masakra. Tym bardziej powinni dac juz wtedy leki. A jaka masc mialas? Mozliwe, ze tamto zakazenie jest niedoleczone i teraz sa tego skutki.
Nie wlasnie nie saczy sie siedzi to w srodku .tak mam wode utleniona i do pryskania na rany pooperacyjne
Jesli to ropnie to potrzebujesz doustnego antybiotyku. Czasem tez ropnia trzeba naciac.
Wiesz dzis dzwonilam do szpitala na oddzial poporodowy i kazali dzwonic do przychodni i zadzwonilam sie umowilam a ciapata powiedziala bez obejrzania " bierz paracetamol a jak sie pogorszy to wroc " myslalam ze hu...j mnie wezmieJesli to ropnie to potrzebujesz doustnego antybiotyku. Czasem tez ropnia trzeba naciac.
Nie wiem, ja się stosowałam do zaleceń lekarzyWoda utleniona nie jest zalecana w takich przypadkach. Juz b.rzadko sie ja uzywa, bo gorzej drazni rane. Juz ten Microdacyn lepszy lub nawet Octenisept.
Nie pamietam a nie mam opakowania bo skonczylam pare tyg temu ale infekcije mialam po saczkach po prawej strony a teraz to sie mi robi z lewej zaraz dodam zdjecieZartujesz. Jaka masakra. Tym bardziej powinni dac juz wtedy leki. A jaka masc mialas? Mozliwe, ze tamto zakazenie jest niedoleczone i teraz sa tego skutki.
Załączniki
reklama
Ja wlasnie ta rane gdzie saczyla mi sie rana i mialam otwarta tylko zagoila mi sie po masci na antybiotyku wodzie utlenionej i octanisan czy cos takiegoNie wiem, ja się stosowałam do zaleceń lekarzy