jasmina111
Fan(ka)
///
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc dobrze wiem o co ci chodzi ,ja też juz bym chciała byc po .Jutro ide do szpitala ,wiec zobaczymy jak to będzie nie wiem co zadecydują...Ale będzie dobrze hihi tak se mówieWitam dziewczyny, mam nadzieje ze nie jestescie zle ze sie tu nagle wtryniam.Znalazłam ten watek i sie dopisuje pod nim.CC mialam prawie 2 lata temu(pazdziernik 2006)cieli mnie dlatego ze wody mi odeszly i rozwarcia nie bylo mimo ze bylam podlaczona pod kroplowke caly dzien.Teraz jestem w drugiej ciazy termin mam na wtorek(2 wrzesnia)juz za 2 dni a tu nic zadnego rozwarcia ani przedwczesnych buli.Tak szczerze to mimo ze nie wiem jak to jest rodzic naturalnie bardzo chcialaby wlasnie tak urodzic.Ale moj lekarz mowi ze nie widzi tu naturalnego porodu, nic na to nie wskazuje.Tak bardzo juz chcialabym byc po wszystkim.:-)