reklama
Nic nie zrobia podadza tylko srodki przeciw bolowe bo mieszkam w anglii i tu w przychodni musi wyslac do szpitala bo tak nie zrobia badan itp jak bym na sor pojechalaA jak cie tak bardzo boli to rozwaz wizyte na doraznej juz teraz.
Nic nie zrobia podadza tylko srodki przeciw bolowe bo mieszkam w anglii i tu w przychodni musi wyslac do szpitala bo tak nie zrobia badan itp jak bym na sor pojechala
To bedziesz chodzila z taka rana do kiedy? Az sepsy dostaniesz?
Wlasnie tu taka medycyna niech h..j zastrzeli a do polski leciec niestety nie moge bo czekam za paszportem do corkiJa bym szukala pomocy na juz. Ew jutro rano. Bo jak cie tak boli to tam w srodku, w miejscu tych kul moze byc stan zapalny, ropa, cokolwiek. Zaraz ci sie rana otworzy i dopiero bedzie.
Wlasnie tu taka medycyna niech h..j zastrzeli a do polski leciec niestety nie moge bo czekam za paszportem do corki
Bardzo wspolczuje sytuacji. Nie znam tego systemu opieki, ale ja bym starala sie jednak jutro do kogokolwiek dostac. No to nie sa zarty.
Tak dzwonilam do GP i bylam w szpitalu dali przeciw bolowe i wyslali do domu bez badanAle dzwoniłaś do swojego GP? Zawsze możesz pojechać na A&E do szpitala.
Ellie2021
Fanka BB :)
Ojej to faktycznie długo Ci się goi ranaJestem 7 miesięcy po cesarce i nadal w środku mam tam niezagojone. Byłam u lekarza i mam zakaz zachodzenia w ciążę póki co.
Asiaxz
Fanka BB :)
Lekarka mówiła że będzie się goić rok albo nawet i dłużej bo lekarz zszył bardzo mocno powięź.Ojej to faktycznie długo Ci się goi rana
reklama