reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powiklania po cesarskim cieciu

Ja bym szukala pomocy na juz. Ew jutro rano. Bo jak cie tak boli to tam w srodku, w miejscu tych kul moze byc stan zapalny, ropa, cokolwiek. Zaraz ci sie rana otworzy i dopiero bedzie.

reklama
Ja bym szukala pomocy na juz. Ew jutro rano. Bo jak cie tak boli to tam w srodku, w miejscu tych kul moze byc stan zapalny, ropa, cokolwiek. Zaraz ci sie rana otworzy i dopiero bedzie.
Wlasnie tu taka medycyna niech h..j zastrzeli a do polski leciec niestety nie moge bo czekam za paszportem do corki 🤦🏻‍♀️

reklama
Ja miałam zakażenie gronkowcem. Z rany sączyła się ropa. Byłam w szpitalu na czyszczeniach rany i posiewach 3 razy. Cięcie zamknęło się około 7 tygodnia po CC. Dostałam antybiotyk bezpieczny przy KP

Do góry