reklama
Mi się nic nie działo. A co Cię niepokoi?Dziewczyny czy któraś po cesarskim cieciu miala powiklania po 8 tygodniach od porodu ?
Wczesniej mialam infekcje rany ju nie mowie ze mam kule z lewej strony twarde takie aż ciąża a 2 dni temu tam gdzie mam twarde miejsca zaczelo mi bardziej puchnac i dziwne wrzodyMi się nic nie działo. A co Cię niepokoi?
Wczesniej mialam infekcje rany ju nie mowie ze mam kule z lewej strony twarde takie aż ciąża a 2 dni temu tam gdzie mam twarde miejsca zaczelo mi bardziej puchnac i dziwne wrzody
Do lekarza, najlepiej chirurga. Jesli mialas infekcje to te twarde kule, o ktorych piszesz to moga byc ropnie. Tym bardziej, ze zaczyna sie babrac.
A masz twardy brzuch ? Mi wlasnie na tych twardych wrzody wyszly jakies i boli jak choleraJestem 7 miesięcy po cesarce i nadal w środku mam tam niezagojone. Byłam u lekarza i mam zakaz zachodzenia w ciążę póki co.
No wlasnie dzwonilam do przychodni to kazali 23 na kontrole mam poporodowa a tu 2 tyg jeszczeDo lekarza, najlepiej chirurga. Jesli mialas infekcje to te twarde kule, o ktorych piszesz to moga byc ropnie. Tym bardziej, ze zaczyna sie babrac.
Byłaś z tym u ginekologa?Wczesniej mialam infekcje rany ju nie mowie ze mam kule z lewej strony twarde takie aż ciąża a 2 dni temu tam gdzie mam twarde miejsca zaczelo mi bardziej puchnac i dziwne wrzody
A masz twardy brzuch ? Mi wlasnie na tych twardych wrzody wyszly jakies i boli jak cholera
A jak cie tak bardzo boli to rozwaz wizyte na doraznej juz teraz.
reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
Twarde mam pod blizną tam w srodku. Brzuch od początku mam miękki.A masz twardy brzuch ? Mi wlasnie na tych twardych wrzody wyszly jakies i boli jak cholera