reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
to i ja pochwalę mojego Zdolniachę;-)
ostatnio próbuje pełzać przodem na brzuszku(wcześniej na pleckach tylko),spełza na brzeg łóżka,spuszcza nóżki,chwilkę się na nich opiera przytrzymując kołdry i robi siup na dupkę szczęście,że mama jest w pobliżu i łapie w odpowiednim momencie
A Igorek rzeczywiście rewelacyjne postępy robi.
ostatnio próbuje pełzać przodem na brzuszku(wcześniej na pleckach tylko),spełza na brzeg łóżka,spuszcza nóżki,chwilkę się na nich opiera przytrzymując kołdry i robi siup na dupkę szczęście,że mama jest w pobliżu i łapie w odpowiednim momencie
A Igorek rzeczywiście rewelacyjne postępy robi.
dzikidzik
mamula MAJULI
Edi u nas tez niema rewelacji nawet na brzuszek sie Maja nieprzekreca
Ale dzis Majula przespala 10godz. i to jest dla mnie super postep no i rano zabraknal jej cm by wpakowac stopkowe paluchy do buziuli! a co sie wtedy nasteka
no i nauczyla sie prychac, na wlasna matke normalnie
jeszcze pieknie chrupki zajada
Ale dzis Majula przespala 10godz. i to jest dla mnie super postep no i rano zabraknal jej cm by wpakowac stopkowe paluchy do buziuli! a co sie wtedy nasteka
no i nauczyla sie prychac, na wlasna matke normalnie
jeszcze pieknie chrupki zajada
Manatka
Honorowy Babyboomowicz ;)
Pozdrawiamy! Wpadłam tylko na chwilkę pochwalić się osiągnięciami Milenki
Mała już od jakiegoś czasu raczkuje i szlifuje umiętność, udoskonaliła już siedzenie a sama siada od ponad tygodnia. Wczoraj za to pierwszy raz stanęła w łóżeczku i już... nie chce siedzieć tylko stać
Fotki wrzucam na wątek ze zdjęciami i zmykam szybko do swoich zajęć zanim mała się obudzi i rozpocznie koncert.
Mała już od jakiegoś czasu raczkuje i szlifuje umiętność, udoskonaliła już siedzenie a sama siada od ponad tygodnia. Wczoraj za to pierwszy raz stanęła w łóżeczku i już... nie chce siedzieć tylko stać
Fotki wrzucam na wątek ze zdjęciami i zmykam szybko do swoich zajęć zanim mała się obudzi i rozpocznie koncert.
Dzikidzik, a jakie chrupki dajesz małej -takie zwykłe Flipsy, czy jakieś inne Ja się zastanawiałam czy by swojej nie kupić, ale tak sobie pomyślałam, że może dopiero jak zęby będzie mieć to można jej coś takiego podać , ale Maja zebów nie ma i mówisz, że zajada
adasia
Wrześniowe mamy'06
MANATKA- super , że mala się tak szybko rozwija:-) dogoniła Igora Igor też jak nauczył się stać , to już nic innego nie chce robić , tylko stoi albo siedzi i tak na zmianę
DZIKIDZIK- Majula za to bardzo ładnie mówi NIE co bardzo dobrze usłyszałam na filmiku a Igor tego nie potrafi
DZIKIDZIK- Majula za to bardzo ładnie mówi NIE co bardzo dobrze usłyszałam na filmiku a Igor tego nie potrafi
dzikidzik
mamula MAJULI
Renee - chrupki to takie najzwyczajniejsze, żółciachne, bezsmakowe oczywiście. Najlepiej długie, żeby łatwo złapać. To tylko mączka kukurydziana to już od 5miesiąca można.
A zębów to do chrupków niepotrzeba zobaczysz! Maja to te chrupki śliną potraktuje i je rozdziamdziowywuje dziąsłami. Dzisiaj to jej na prawdę super szło. No i zajęła się tym przez siakieś 15 min.
No ale ręce, buzia to po tym jedzonku to normalnie skorupa. Ślinik obowiązkowy, najlepiej to taki na długi rękaw. Na początku to jej pomagałam ale teraz to już Maja-samosia
A zębów to do chrupków niepotrzeba zobaczysz! Maja to te chrupki śliną potraktuje i je rozdziamdziowywuje dziąsłami. Dzisiaj to jej na prawdę super szło. No i zajęła się tym przez siakieś 15 min.
No ale ręce, buzia to po tym jedzonku to normalnie skorupa. Ślinik obowiązkowy, najlepiej to taki na długi rękaw. Na początku to jej pomagałam ale teraz to już Maja-samosia
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Ja to jestam pod wrażeniem postępów Igorka. Mój Dominiś jeszcze sam nie siedzi. Od 8 dni doskonali przewroty z plecków na brzuszek. Za to świetnie potrafi operować pilotem i telefonem. Ostatnio bardzo go cieszy uderzanie przedmiotami o stół ub zrzucanie i ch ze stołu. Dzisiał z tatusiem budował domek z klocków a dokładniej tatuś budował a Dominiś klocuszki zabierał i rozrzucał.
reklama
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dobry pomysł z tymi chrupkami kukurydzianymi. Chyba kupię mojemu Dominiczkowi.
Podziel się: