Patrysia nauczyła się z dwa tygodnie temu na bok przekręcac się.Dalszych posatępów brak.Jest małym leniuszkiem.Sama siedzi tylkoprzez 2-3 min i pada na bok.Ona chyba jako jedyna z babyboomowskich dzieci mówi tatata.Bardzo dobrze wychodzi jej też nie.
reklama
Ona chyba jako jedyna z babyboomowskich dzieci mówi tatata.
Mija, nie jedyna mój Filip jak już pisałam też mówi tata i czasami baba.
Emilcia ogólnie nie jest zbyt rozmowna, ale jedną rzecz potrafi powtarzać w kółko ta ta ta ta. Obroty z plecków na brzuszek idą jej aż za dobrze. Nie moge jej spuścić nawet na pół sekundki z oka , bo wiercipiętka się zrobiła.
Na czworaczkach stoi i buja pupką w przód i tył parę razy, po czym pada. No i już do tyłu odpala, a do tego kręci się wokół własnej osi. Ostatnio nawet złapałam ją na czołganiu się do przodu, jak mały żołnierz przez zasieki, hihi , dziwne to było , kombinatorek z niej
Na czworaczkach stoi i buja pupką w przód i tył parę razy, po czym pada. No i już do tyłu odpala, a do tego kręci się wokół własnej osi. Ostatnio nawet złapałam ją na czołganiu się do przodu, jak mały żołnierz przez zasieki, hihi , dziwne to było , kombinatorek z niej
M
mamamarcela
Gość
Oliwka jak zanosi sie Jej na placz to wydaje ostatnio takie dzwieki: amamamamamama A ja tlumacze sobie ze wzywa wtedy mamusie ;-)
Luczynka mój Marcel tak samo ma, jak płacze to wtedy jest mamamamama a tak to nic tylko krzyczy tata i baba :----(
adasia
Wrześniowe mamy'06
DZIKIDZIK- SUPER MAJECZKA MÓWI DZIEWCZYNKI MAJĄ ŁATWIEJSZĄ WYMOWĘ I SZYBCIEJ MÓWIĄ
IGOR JUŻ POSUWA SIĘ BOCZKIEM NA STOJĄCO DO PRZODU, TRZYMA SIĘ RĄCZKAMI PORĘCZY ŁÓŻECZKA ALBO OPARCIA KANAPY I IDZIE JAK UPADNIE ALBO SIĘ ZMĘCZY TO SIADA I ZNOWU WSTAJE , NAWET STOJĄC PUSZCZA SIĘ JEDNĄ RĄCZKĄ I PRÓBUJE COŚ ZŁAPAĆ A DRUGĄ PRZYTRZYMUJE SIĘ :-) MAŁY SIŁACZ Z NIEGO
IGOR JUŻ POSUWA SIĘ BOCZKIEM NA STOJĄCO DO PRZODU, TRZYMA SIĘ RĄCZKAMI PORĘCZY ŁÓŻECZKA ALBO OPARCIA KANAPY I IDZIE JAK UPADNIE ALBO SIĘ ZMĘCZY TO SIADA I ZNOWU WSTAJE , NAWET STOJĄC PUSZCZA SIĘ JEDNĄ RĄCZKĄ I PRÓBUJE COŚ ZŁAPAĆ A DRUGĄ PRZYTRZYMUJE SIĘ :-) MAŁY SIŁACZ Z NIEGO
reklama
adasia
Wrześniowe mamy'06
MIJA SPOKO PATI ROZWIJA SIĘ JAK NA SWÓJ WIEK DOBRZE, TO IGOREK JEST TROCHĘ DO PRZODU ;-) PRZECIEŻ WIĘKSZOŚĆ DZIECI W ICH WIEKU NIE RACZKUJE JESZCZE A NAPEWNO NIE STOJĄ I NIE PRÓBUJĄ CHODZIĆ , NIEKTÓRE NAWET JESZCZE SAME NIE SIADAJĄ I TO JEST JAK NA ICH WIEK OK, MAJĄ JESZCZE SPORO CZASU , JAK TO SIĘ MÓWI ...-WSZYSTKO W SWOIM CZASIE A IGOR NABRAŁ PO PROSTU SZYBKIE TEMPO;-)
Podziel się: