reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

więc oficjalnie donoszę,że
Przemko już od miesiąca nie używa wcale pieluch:no:
przed spaniem siusiu,mamy ceratkę w razie "w" ale na razie obyło się bez wpadek

Mój zdolniacha:cool2:

reklama
No to z Przemcia zuch!!! Gratulacjie!!!
I ja czekam, az bede mogla sie pochwalic, ze Maciejek nie uzywa w nocy pieluch...Ale to pewnie jeszcze troche...

My pieluch nieużywamy juz od jakichs dwóch miesięcy.Z nałogów dzieciństwa;-)została nam tylko flaszka kaszki przed snem:-p
Zięć mi dorasta.:-)Gdzieś już to chyba pisałam:dry::-D

My pieluszki na noc używamy z mojego czystego lenistwa:zawstydzona/y:. Po 90% nocy pieluszka jest sucha, ale jak pomyslę, że w razie wpadki w środku nocy miałabym zmieniac pościel i Olcię całą przebierać....

.Z nałogów dzieciństwa;-)została nam tylko flaszka kaszki przed snem:-p
Zięć mi dorasta.:-)Gdzieś już to chyba pisałam:dry::-D
no my o flaszce zapomnieliśmy krótko po 1 urodzinach:tak:
My pieluszki na noc używamy z mojego czystego lenistwa:zawstydzona/y:. Po 90% nocy pieluszka jest sucha, ale jak pomyslę, że w razie wpadki w środku nocy miałabym zmieniac pościel i Olcię całą przebierać....
hehe Magda no cóż,uroki macierzyństwa;-)
u nas podczas nauki w nocy bez pieluch raz była wpadka - i to podczas dziennej drzemki więc tak źle nie było;-)

Nela w dzień zaczęła korzystać z nocniczka w październiku a na noc jej zakładam pieluszkę dla samej siebie aby nie było "niespodzianek" ;) ale ja i u Magdyciosek pieluszka jest rano sucha.
Butelkę to już nie pamiętam kiedy pożegnaliśmy, zaś w czasie Wielkiejnocy pożegnaliśmy smoczka (co prawda tylko do spania był) zajączek wymienił na prezent :)

reklama
My z flaszką problemu nie mieliśmy bo moje dziecko od samego początku flaszką wzgardziło i miało butlę w buzi dwa razy w życiu.

Do góry